bugün

sözlükten kız düşürme rehberi

kahkaha attıran tespittir. aferin lan. şimdi inceleyelim;

--spoiler--
- nickaltı her gün dolup taşan, tüm sözlüğün konuştuğu, sözlükte 548 tane kankası olan, 68 kişi tarafından takip edilen, zırt pırt başkasının nick altına yazan, "ay ben ne sosyalim, herkesle nasıl da iyi anlaşıyorum görüyor musunuz" havasındaki kızlara da yazmıyoruz. neden? senden önce 496 kişi daha aynı yöntemi denedi de ondan.
--spoiler--


*kardeşim neden kısmet kapatıyosun? hayır ben belki sözlükten biriyle evlenmeyi kafasına koymuş biriyim. allah allah ya.
*
katıldığım nokta ;

--spoiler--

- daha on satır yazmadan foto, facebook, twitter, msn, icq, telefon numarası, ev adresi istemeye kalkmıyoruz! lan manyak, on dakika konuştuğun bir erkek senden böyle bilgiler istese sen şüphelenmez misin? azıcık sabret. o zaman kadar nasıl durdun? kaç aylıksın sen?! tamam sakinim.

--spoiler--

- bir tarafı överken diğer tarafı itin götüne sokmaya luzum yok. belki güzel yazıyor ondan takipçisi var belki ne bileyim daha iyi nefes alıyor. falan filan. *
--spoiler--
- ilk üç maddeden çıkan sonuç şu: muğlak nicklere yöneleceksin arkadaş. ya da böyle hiç takipçisi olmayan, kendi halinde takılan, entrylerinde kız olduğunu sadece ima eden (göze sokmayan) nicklere yöneliyoruz. zaten cinsiyet kişiliğin bir parçası olduğu ve insanın sözlerine, düşüncelerine ister istemez yansıyacağı için kendini belli eder.
--spoiler--