bugün
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı23
- uğurcan çakır2
- hiranur vakfı'na sahte kemik yaşı davasında hapis3
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor12
- demet evgar10
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- kadir mısıroğlu'nun soyu7
- kemalistler7
- venezuela6
- dinleri masonlar kontrol ediyor5
- yazarların imza parfümleri14
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı5
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- hızlı para kazanmanın yolları11
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- sözlüğün tadının kaçması4
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi3
- 2026 dünya kupası22
- bitcoin2
- boğa güreşlerini türkiye de yapsak3
- bir insanı sevmek11
- erkekler neden az yaşar10
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- türk kızı egosu6
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- üniversitelerin gereksiz olması3
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi4
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- semavi dinlerin faydasını anlamayan ateist2
- allah2
- dünya11
- futbol17
- kadınların yanlış yapması3
- fakirin sevmesi hak mıdır12
- mutluluğun fark edilmemesi8
- falıma bakmak isteyen var mı24
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- am okşama4
- kıskanmak7
- düşün ki o bunu okuyor16
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- pkk nasıl biter5
- kemal kılıçdaroğlu18
ex drummer'ın yönetmeni koen mortier'in,çoğunluğu ex drummer oyuncu kadrosundan oluşan 2010 yapımı filmi.
eleştirim:
Koen Mortier'in Ex Drummer filmini izlemiş biri olarak 22 Mei filmini de beğendim diyebilirim.Ex Drummer filmindeki çoğu oyuncu bu filmde de oynuyor.Filme gelirsek film bir alışveriş merkezinde bir bomba patlatma olayının perde arkasını anlatıyor fakat böyle dediğimde izlemeyen birine aksiyon-macera filmi gibi gözükebilir ama film tam anlamıyla psikolojik-gerilim filmi o yüzden izlemeden önce filmi aksiyon sanmayın.Baştan sona ağır bir film zaten Ex Drummer filmine göre daha sanatsal ve ağır bir film tadında 22 Mei,özellikle festival filmi sevmiyorsanız bu film size göre değil,ben Avrupa filmi hayranı ve Ex Drummer'ı da beğenmiş biri olarak 22 Mei filmini de izlerken keyif ve zevk alarak izledim zaman zaman sıkıldığımı da söylemeliyim tabi.Filmin süresi oldukça kısa,aslında filmin süresi daha da kısa olabilirmiş çünkü film uzasın diye gereğinden uzun sekanslar var,bazı sekanslarda ben de gereğinden fazla uzatıldığı için sıkıldım.Filmin ilginç bir olay örgüsü var,spoiler vermek istemiyorum o yüzden filmin olay örgüsü hakkında söyleyebileceğim tek şey ilginç olması.Filmin süresi kısa fakat konusu kısır olduğu için izlerken içerik ve karakterlerin yaşadıkları olaylar bakımından kısır döngü içerisinde bu yüzden de film zaman zaman kendini tekrarlıyormuş hissi veriyor ve Ex Drummer'a göre film fon müzikleri bakımından eksik.Filmin bana göre en iyi yanı sinematografisi ve yönetmenliği,teknik bakımdan beni tatmin etti diyebilirim özellikle sinematografiyi çok beğendim.Son olarak ben filmi genel olarak beğendim,kesinlikle farklı bir yapım,eğer psikolojik-gerilim veya Avrupa sineması seviyoranız tavsiye ederim.
6.5/10
eleştirim:
Koen Mortier'in Ex Drummer filmini izlemiş biri olarak 22 Mei filmini de beğendim diyebilirim.Ex Drummer filmindeki çoğu oyuncu bu filmde de oynuyor.Filme gelirsek film bir alışveriş merkezinde bir bomba patlatma olayının perde arkasını anlatıyor fakat böyle dediğimde izlemeyen birine aksiyon-macera filmi gibi gözükebilir ama film tam anlamıyla psikolojik-gerilim filmi o yüzden izlemeden önce filmi aksiyon sanmayın.Baştan sona ağır bir film zaten Ex Drummer filmine göre daha sanatsal ve ağır bir film tadında 22 Mei,özellikle festival filmi sevmiyorsanız bu film size göre değil,ben Avrupa filmi hayranı ve Ex Drummer'ı da beğenmiş biri olarak 22 Mei filmini de izlerken keyif ve zevk alarak izledim zaman zaman sıkıldığımı da söylemeliyim tabi.Filmin süresi oldukça kısa,aslında filmin süresi daha da kısa olabilirmiş çünkü film uzasın diye gereğinden uzun sekanslar var,bazı sekanslarda ben de gereğinden fazla uzatıldığı için sıkıldım.Filmin ilginç bir olay örgüsü var,spoiler vermek istemiyorum o yüzden filmin olay örgüsü hakkında söyleyebileceğim tek şey ilginç olması.Filmin süresi kısa fakat konusu kısır olduğu için izlerken içerik ve karakterlerin yaşadıkları olaylar bakımından kısır döngü içerisinde bu yüzden de film zaman zaman kendini tekrarlıyormuş hissi veriyor ve Ex Drummer'a göre film fon müzikleri bakımından eksik.Filmin bana göre en iyi yanı sinematografisi ve yönetmenliği,teknik bakımdan beni tatmin etti diyebilirim özellikle sinematografiyi çok beğendim.Son olarak ben filmi genel olarak beğendim,kesinlikle farklı bir yapım,eğer psikolojik-gerilim veya Avrupa sineması seviyoranız tavsiye ederim.
6.5/10
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar