bugün

montaj ses kayıtlarına inanacak kadar hain olmak

Ses kaydını dinlemeden, MGK neden olağanüstü toplanıyor demeden, Hariciye bakanı olan zatın çevre ülkelerle sıfır sorun modundan sonra ortaya çıkan ses kaydı sonrasında ne diyeceğini bilemeyerek ulusal güvenlik diyerek bağırıp çağırdığı gerçeğini görmezden gelen, biat kültürüne sahip (ki bu kısmı önemli. Eskiden 17 Aralık'tan önce yarısı F.G.'ne biat modundaydı, yarısı B.B'na... Fakat yol aynı yol olunca sorun yoktu....
Şimdi paylaşılamayan güç nedeniyle Ortaklık bitip de kılıçlar kuşanılınca senin biat ettiğin sana, benimkisi de bana haline geldiler.
işin en acı tarafı ise, ses kayıtlarının içeriği ulusal güvenlik, milli güvenlik gümbürtüleri arasında güme götürülmek istenmektedir. Evet durum vahim. Ulusal ve milli güvenlik açısından düşündüğünüzde gerçekten vatanı korumak, kollamak, yüceltmek, geliştirmek adına şeyler konuşulmuş olabilirdi. Ve bunların bu şekilde deşifre edildiğini düşünürsek fena olurdu. Ancak ses kayıtlarının içeriği fena... Suriye'ye geçecek 4 ajan aracılığıyla ülkeme yollanacak füzeler vasıtasıyla savaş çıkartmaktan bahsediliyor. Kendi ayağımıza sıkmak. Kendimize savaş açmak... insanın tüylerini diken diken ediyor... Allah sonumuzu hayır eylesin.