bugün

12 yaşındaki kıza tecavüz eden 60 kişi

ahacık da haber:

12 yaşındaki kıza, 1 yılda 60 kişi tecavüz etmiş
SONER KOCAER Antalya DHA

Antalya merkeze bağlı Varsak Beldesi'ndeki Jandarma Karakolu ekipleri, bir evden hırsızlık yapmaya çalışan kız çocukları 12 yaşındaki H.S. ile 15 yaşındaki Z.Y.'yi suçüstü yakaladı.
Karakola getirilen çocuklardan H.S.'nin verdiği ifadede bugüne kadar 60 erkeğin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Küçük kız tecavüz edenlerin kendisini lunaparka götürdüğünü ya da 10 YTL verdiğini belirtti. Jandarma, küçük kıza tecavüz eden 4 kişiyi yakalarken, diğerlerini yakalamak için de çalışma başlattı.
H.S.'nin adli tabiplikte yapılan muayenesinde, kızlık zarında eski yırtık olduğuna ve bakire olmadığına dair rapor verildi. Küçük kız avukatının yanında verdiği ifadede şunları kaydetti:
"1 yıl önce soyadını bilmediğim Eyüp adlı bir amca bana tecavüz etti. Sonra da arkadaşlarına söyledi, onlar da benimle ilişkiye girdi. Bana tecavüz edenlerden biri bana cep telefonu aldı. Benim okuma yazmam olmadığı için bana tecavüz eden adamlar kendi telefon numaralarını benim telefonuma kayıt ediyor, sonra da beni sık sık arayıp ‘şuraya gel, buraya gel’ diye çağırıp bana tecavüz ediyorlardı. Yaklaşık 6 aydır içki, sigara ve esrar içiyorum. Esrar parası bulamadığım için de arkadaşımla birlikte hırsızlık yapmak için o eve girdik."

Kısa mesaj atıyorlardı

Küçük kıza sık sık mesaj geldiği, ancak H.S. okuma yazma bilmediği için mesajları okuyamadığı ve yanıtlayamadığı belirlendi. Yakalandıktan sonra cep telefonuna "Bebeğim, akşam seni lunaparka götüreyim mi? Bana haber ver olur mu aşkım, birazdan ararım sen" yazılı mesaj gönderen ve H.S.'ye onlarca kez tecavüz eden bisiklet tamircisi M.A., jandarmanın baskınıyla yakalandı.
Küçük kızın verdiği ifadenin ardından kokoreççilik yapan i.K. (43), kaportacı A.E. (42) ve fırıncı ustası Ş.B. (26) de yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma, şu ana kadar küçük kıza tecavüz eden 17 kişinin isim ve adreslerinin tespit edildiğini, 4'ünün yakalandığını, 13'ünün ise hala arandığını belirtti. Ayrıca küçük kızın tecavüze uğradığı yerlerde çalışma yapılacağı, 43 tecavüzcünün daha yakalanma çalışmasının sürdüğü kaydedildi.