bugün

polonya ya gideceklere tavsiyeler

polonyaya ilk kez gideceklere verilecek tavsiyelerdir.

kesinlikle sözlük ve günlük konuşma kitapçığı olmadan gitmeyin. Ve mutlaka bu materyallerin yanında okunuşlarıda bulunsun. Yoksa lodz'a lodz ,ludz der durursunuz kimse de sizi anlamaz aslı vuuç'tur. Ingilizce, bilen sayısı türkiyeye eşdeğer. Diğer dilleri de pek bilmiyorlar gençler arasında fransızca popüler. Sadece cekce ile durumu kurtara bilirsiniz.
Cekce ile lehce arasında italyanca-ispanyolca kadar benzerlik vardır.
Yarım yamalak da olsa anlarsınız.
Varşova chopin hava alanına geldiniz ve taksiyle gidecekseniz illegal taksilere dikkat edin information bölümünü bulup bilgi alın.

Paranızı uçaktan iner inmez zlotye çevirin avrupa birliği üyesi olmasına rağmen euro geçerli değil bu ülkede zaten tren garları, hava alanlarında bazı makineler var küçük çaplı değişim yapan ilk başta onlardan yararlanabilirsiniz.

Türkiyeden boşu boşuna kalın kışlık malzemeler getirmeyin hiç bir boka yaramayacak ve sizi ısıtmayacak burada yeni giyim ürünleri alacaksınız. Bari boşuna hammallık yapmayın.

Yemek konusu ayrı bir sıkıntı kendinizi bol bol kapuska, karnıbahar kabak, brokoli pancar, mantar yemeye şimdiden alıştırın.
Tek avantajı ceviz ve balığa doymanız olacaktır.

Sürekli kalıcı iseniz ve dil öğrenme amacıyla tv izleme gibi bir hata yapmayın berbat bir dublaj sistemleri var.

Erasmus için gidiyorsanız türkiyedeyken yurdunuz ve dil kursunuzu ayarlamayın paranıza yazık olur. Çünkü sizi büyük ihtimalle çok eski bir binaya verecekler. Görmeden karar vermeyin.

Trenle yolculuk yapıyorsanız uyumayın eşyalarınız bir anda yok olabilir.

Market alışverişine çantayla gidin çünkü burada poşetler parayla satılır.
© copyright 2005 - 2026