bugün

kemal kılıçdaroğlu

bugün grup toplantısında ona yapılan tayyip'e yapılsaydı tayyip ne yapardı onu çok merak ediyorum. konuşurken birisi çıktı, bağıra çağıra bir şeyler söyledi. kılıçdaroğlu sustu, uzun süre adamı dinlemeye çalıştı. ne dediği de anlaşılmıyordu, en sonunda da sinirlendi, "çık dışarı" dedi.

bu chp tabanındaki ulusalcıları oldum olası sevmem zaten. ama böyle bir adamı bile sinirlendirdiler ya, artık diyecek laf bulamıyorum.

o "atın bunu dışarı" sözünün de hatalı olduğunu kabul ediyorum. ama haklı taraf belli, haksız taraf belli. adamı çileden çıkardılar, adam da o sinirle "atın bunu dışarı" dedi. insanın bazen öfke kontrolü devreden çıkar, hepimize olmuştur bu.

edit: haa bir de "ananı da al git" ile kıyaslayanlar var bunu. çok düz bakıyorsunuz olaya.

bir kere, ananı da al git olayında bir vatandaş mağduriyetini dile getiriyordu, buradaki adam "benim adayım neden yok" derdindeydi.
oradaki olay başbakanlığın önünde yaşandı, burada mecliste, grup toplantısının ortasında.
oradaki olayda kameraların olduğunu unutup söyledi teyip bey, yani aynı zamanda iki yüzlülüğünün ispatıydı bu, burada ise 70 milyonun önünde adamı çileden çıkardılar. adam da dayanamadı bir müddet sonra.

yani her şey ortada, haklı belli haksız belli. "atın bunu dışarıya" cümlesi yanlış olmuş, onun dışında olayın ne olduğu ayan beyan ortada.
© copyright 2005 - 2026