bugün

probux

sitede reklamlara tıklayarak günde aşağı yukarı 0,06 dolar kazanılabiliyor. progrid kısmından resimdeki herhangi bir bölgeye tıklayarak da para gelebiliyor ama ben şu ana kadar hiç kazanamadım, burada standart kullanıcının 20 kez tıklama hakkı var. esas para tasks'tan kazanılıyor. tasks kısmında size bazı görevler veriliyor, bunlardan birisi size bir link verip linkte yazılanların makale olup olmadığı bir de yazarının doğru olup olmadığı soruluyor, yazar sorulmayan sadece linkte yazanların makale olup olmadığını soran görevler de oluyor, bu makale görevleri 10 sorudan oluşuyor çoğunlukla, çok nadir de olsa daha az soru olduğu da olabiliyor. makale görevinden 0,01 dolar civarı para geliyor aşağı yukarı. tasks'ta başka görevler de oluyor ama en kolayı makale görevi geldi bana. bunlardan ayrı olarak referans kiralama olayı da var tabii.

dilerseniz referanslı dilerseniz de referanssız üye olabilirsiniz.

ekleme: kiralık referanslarınınız eğer tıklama yapmıyorsa veya az tıklama yapıyorsa 0,07 dolar karşılığında referanslarınızı değiştirin yoksa sizin zararınıza oluyorlar.
© copyright 2005 - 2026