bugün
- ben geldim naneler13
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması32
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sssilvermist21
- claudian clouds kadındır12
- anın görüntüsü17
- bir ay çaylak olmak4
- ben senin yerinde olsam5
- cilgincapkin13
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- arkadaşlar bi bakar mısınız2
- sözlükteki kavganın amacı5
- mutlu ama uzak olsun3
- sakız falı2
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- arap gel oğlum5
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- yarası olan gocudur5
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- en sevilen su markası2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- düşün ki o bunu okuyor8
- suca suruklenen cocuk7
- aşık olmak2
- as maca'yi 90'a asmak2
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- lionel messi9
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- aslan3
- temmuz6
- sokak köpeği3
- futbol6
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- yorgun mermi13
- burhaniye6
- liseliler için uyku vakti3
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- the merich8
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- vincent van gogh5
- çingene2
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
bu adam hala chp'ye sallıyor, evet aynen hala chp'ye sallıyor. bu yüzsüzlüğü ben çözemedim bir türlü.
senin partin gidecek ülkenin en büyük yolsuzluk ve hırsızlık davasında yargılanacak, üstelik bu parti yargılanmamak için türlü türlü dolaplar çevirecek ve sen hala diğer partilere sallayacaksın.
bu adama sorsan yargılanmanın önünün kapatılmasını da sevinçle karşılıyordur, e normal abi bu adamlar kendilerini çok iyi tanıyor neler neler çıkacak farkında. ipin ucunun erdoğan'da olduğunun da farkındadır, ama psikolojisini çok iyi anlıyorum takım tutar gibi parti tutan ve düz kafa olan bu arkadaş erdoğan böyle bir şeyle yargılanırsa adam hırsızmış boşuna desteklemişiz yazıklar olsun demeyecek gidip bu cemaatin oyunu, ayakkabı kutusunu parayla israil doldurdu, gemicikleri mossad verdi, erdoğan'ı bilerek zengin yaptılar, reza zarrab'ı bakanlarla geziciler tanıştırdı naraları atacaktır.
bak arkadaş, hırsızların devri sona eriyor. sana tavsiyem otur düşün ve yazdıklarının ve yaptıklarının farkına var.
takım tutar gibi parti tutuyorsun ama ilerde olacak olan çocuklarına nasıl bir gelecek bırakıyorsun farkında değilsin. bu adamlar senin, benim paramı yiyor bunla zenginleşiyorlar; bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar sen de hakkını ara, hakkını iste. kendi çocuklarını düşünmüyorsan iki gün sonra bu piyasada iş yapacaksın bunu düşün, nasıl para kazanmayı düşünüyorsun ekonomi böyleyken ? yoksa sen de onlar gibi halkın parasıyla zenginleşenlerden mi olacaksın ya da onlar zenginleşirken ay sonunu nasıl çıkarırım diyen ama elini haksız kazanca sürmemişlerden mi ?
benim diyeceklerim bu kadar, az kafan çalışıyorsa anlarsın dediklerimi.
senin partin gidecek ülkenin en büyük yolsuzluk ve hırsızlık davasında yargılanacak, üstelik bu parti yargılanmamak için türlü türlü dolaplar çevirecek ve sen hala diğer partilere sallayacaksın.
bu adama sorsan yargılanmanın önünün kapatılmasını da sevinçle karşılıyordur, e normal abi bu adamlar kendilerini çok iyi tanıyor neler neler çıkacak farkında. ipin ucunun erdoğan'da olduğunun da farkındadır, ama psikolojisini çok iyi anlıyorum takım tutar gibi parti tutan ve düz kafa olan bu arkadaş erdoğan böyle bir şeyle yargılanırsa adam hırsızmış boşuna desteklemişiz yazıklar olsun demeyecek gidip bu cemaatin oyunu, ayakkabı kutusunu parayla israil doldurdu, gemicikleri mossad verdi, erdoğan'ı bilerek zengin yaptılar, reza zarrab'ı bakanlarla geziciler tanıştırdı naraları atacaktır.
bak arkadaş, hırsızların devri sona eriyor. sana tavsiyem otur düşün ve yazdıklarının ve yaptıklarının farkına var.
takım tutar gibi parti tutuyorsun ama ilerde olacak olan çocuklarına nasıl bir gelecek bırakıyorsun farkında değilsin. bu adamlar senin, benim paramı yiyor bunla zenginleşiyorlar; bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar sen de hakkını ara, hakkını iste. kendi çocuklarını düşünmüyorsan iki gün sonra bu piyasada iş yapacaksın bunu düşün, nasıl para kazanmayı düşünüyorsun ekonomi böyleyken ? yoksa sen de onlar gibi halkın parasıyla zenginleşenlerden mi olacaksın ya da onlar zenginleşirken ay sonunu nasıl çıkarırım diyen ama elini haksız kazanca sürmemişlerden mi ?
benim diyeceklerim bu kadar, az kafan çalışıyorsa anlarsın dediklerimi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar