bugün

kız yurtlarının doğal ortamını çok merak etmek

görüyorum ki erkekler çok abartmış, kızlar da çok ayağa düşürmüş. iki tarafı da biraz daha realist olmaya davet ediyorum. ya bayan arkadaşların bahsettiği kız yurtları ahırdan farksız ya da bizde var muhabbet.

1- geğirme, gaz çıkarma gibi ikinci bir kişiyi rahatsız edebilecek eylemler için tuvalet/banyo var. daha ben hiç tanık olmadım öyle ortalık yerde mağara kadını modunda dolaşanına.
2- puantiyeli, ayıcıklı pijamalar, tepeden dağınık topuz yapılmış saçlar ve şıp şıp öten terlikler gerçekten var.
3- buna rağmen kızların hiç biri insanlıktan çıkmış durumda değil, çoğu sabahları oldukça güler yüzlü ve sevecen.
4- birbirimizin yanında iç çamaşırlarımızla gezme olayımız doğru. sutyensiz gezen de varmış, görmedim ama duydum. geçen seneki oda arkadaşım anadan üryan geziyordu mesela.
5- yurda gizlice alkol sokmak gerçekten eğlence amaçlı sık sık yapılır. herkesin dışarıda içecek parası, zamanı vardır ama gizli, yasak olan bir şeyi yapma hevesiyle yine geçen sene 108'deki odada 12 kız toplanıp masaları birleştirip rakı gecesi yaptığımızı biliyorum.
6- seksi iç çamaşırı olayı, evet var. ama şöyle var. birisi seksi bir iç çamaşırı aldığında bunu direk getirip oda arkadaşlarına gösterir, kızlar da "ay çok cici yaa" falan yaparlar. fiziğine güveniyorsa direk giyip üzerinde de gösterebilir bu arkadaş.
7- küfür, malesef evet beyler. gerçekten yanımızda olmamanızın verdiği rahatlıkla küfür konusunda nirvanaya ulaşabiliyoruz.
8- dağınıklık konusunda sizi döveriz evet, çünkü sizin deyiminizle "kezban" olmamak adına bin türlü bakım ürünü, makyaj malzemesi, saç şekillendirici ürünlere sahibiz ve hayatını traş köüğü, el sabunu ve şampuanla idame ettiren bir bireyle karşılaştırıldığında bu gerçekten eşya kalabalığı, dolayısıyla yer bulamama, dolayısıyla daimi bir dağınıklık demek.
9- kullanılmış ped kokusu diyen arkadaşlar var, dağınıklık ayrı, pislik, görgüsüzlük ayrı bir şey. çevreyi rahatsız edebilecek bir kokuya sahip bir şey oda sınırları içinde durmaz, koridorlardaki büyük çöp kutularına en az iki kez poşetlendikten sonra atılır.
10- sonuç olarak, kız yurdu, içindeki kızlar ne kadar iyiyse o kadar iyidir.