bugün

ekonomi neden böyle oldu

Bugün ki boku yemiş borsanın, 3 tl yi bulmuş euro nun mantıklı izahatıdır. ister akledin ister küfretmeye devam edin.

1. Kısım

Öncelikle herkes bilmelidir ki bugünlerde yaşadığımız güçler çatışması vatanın milletin, dinimiz islamın selametine darbe vurmak hatta yok etmek amacıyla ortaya çıkmıştır çıkartılmıştır. Bu kavgayı çıkartanlar ve savunan adamlar olmak üzere iki taraf vardır. Birinci taraf saldıran gavurlardır ki bizim gördüğümüz bu gavurların maşalığını yapan fetullah gülen ve cemaatidir. Bir kavgada olması gerektiği gibi ikinci taraf savunan adam necmettin erbakanın savunan öğrencisi recep tayyip erdoğandır.

Birinci kısmı kabul etmeyenlerin okumaya devam etmesine gerek yoktur.

2. Kısım

Bu ülkede 1995de çok güzel işler yapılmak istendi merhum erbakan hocanın ve davamız milli görüş önderliğinde. Ancak tarihin her döneminde olduğu gibi çekiç gücümüz ordu aleyhimizde eylemlerde bulundu ve sıfırlanan dış borca, yerli uçak ve diğer 180 ağır sanayi fabrikasına, iki katına çıkan memur maaşına 3 katına çıkan asker maaşına, refah seviyesi hiç olmadığı kadar artan çiftçilere rağmen bu kalkınma acı bir şekilde engellendi. Tabi ki her büyük adamın olduğu gibi hocanın da güvendiği beraber yürüdüğü dava arkadaşları var idi. Bunlardan birinin adı recep tayyip erdoğandı.

Bu kısıma kadar günümüz sıradan akp seçmenine hitab etmekteydi.

3. Kısım

Takvimler 14 ağıstos 2001i gösterdiğinde milyonlarca milli görüşçü ak partinin kurulması ile büyük bir buhranın ortasında buldular kendilerini. Kimsi amk böyle işin dedi tarafsız kaldı kimsi menfaat ilişkisi ile tayyipden yana yer aldı(bugün yolsuklula adı çıkanlar aynı adamlar menfaat için bulunan adamlar) kimsi ise benim gibi hocanın etrafında kaldı. Tabi hacanın etrafında kalanların süreci hocanın vefatıyla son bulmuştur. Bugünki saadet partisi milli gazete milli görüş amaçlarının hiçbirine hizmet etmemektedir.

Bu kısım doğru düşünebilen son insanlara hitab eder.

4. Kısım

Ve son olarak, bu bir teoridir ki doğruluk payı yüksektir hoca ile tayyip arasındaki çatışma danışıklı dövüşdü. Amiral gemiyi terk edemezdi ki öyle de oldu ama tayyip ak partiyi kurdu ve hasmının desteğiyle üstelik bugünlere geldi. Şimdi destek aldığı hasmının elimden ipleri almaya kalkışınca bu durum her boktan çıkan yahudilerin hiç hoşuna gitmedi. Önce gezi olayları sonrada cemaat...

Bu bilince sahip çok az müslüman türk olduğundan dolayı yoğun bir endişe ve üzüntü duymaktayım.