bugün

nba kuponları

bu gece oynanacak maçlar:

cha - lal --> kobe nin dönüşü bu maçta olacak ve daha iyi şeyler gösterecek diye düşünüyorum. handikap 2.5 olduğundan herşeye rağmen lakers a basılabilir.

was - lac --> son 3 maçını kaybeden ev sahibi, rakibi karşısında dezavantajlı görünüyor ve 5.5 handikap clippers a basılabilir.

mia - cle --> işte lebron james in maçı. ilkini deplasmanda 11 sayı farkla kazanan ve evinde sadece 2 maç kaybetmiş olan miami ye 12.5 handikapa rağmen basılabilir gözüküyor.

nyk - atl --> taraflar birer maçı deplasmanda kazandılar ve chandler, felton, martin gibi eksikler düşünüldüğünde son maç msg de 20 sayı fark atan eksiksiz bir atlanta 1.5 handikapta avantajlı görünüyor.

chi - tor --> butler ve boozer şüpheli durumda da olsa ilk maçta deplasmanda 16 sayı fark atan chicago yu evinde yine favori görüyorum. eksiksiz bir toronto ya karşı 2.5 handikapla maçı kazanmaları düşük ihtimal değil. yine de dikkat edin.

phi - por --> son 5 maçını kaybeden ev sahibine karşı nba in en iyi takımlarından blazers 10.5 handikapa rağmen favori görünüyor.

dal - mil --> ilk maçı deplasmanda kazanan dallas yine avantajlı tabii ki ama 13.5 handikap biraz fazla görünüyor. nowitzki nin durumu şüpheli, iyi düşünmek lazım derim.

uta - sas --> ilk maçı deplasmanda 9 sayıyla kazanan spurs yine avantajlı görünüyor ama büyük üçlünün dinlendirilme ihtimali var. yine de 6.5 handikap spurs e verilebilir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar