bugün

badak

ilk öncelikle hemen ve durmaksızın belirtmekte şifalı ot tabiriyle binbir fayda gördüğüm üzere platonik ten ayırmak gerekmektedir badak ı, yani badak erkeği. çünkü badaklık erkeklerin nevi şahsına münasır bir durumdur maalesef ki kızlara da ne mutlu.
efendiler! hanımlar! bu badak arkadaşlarda iletişim sorunu görünmektedir ama asla dışardan belli olmaz ki arkadaşlıkları genelde çok iyidir. erkeklerle sohbet edebildikleri gibi kızlarla da rahatlıkla sohbet edebilirler.
ne var ki iş aşka geldiği zaman için için yerler kendilerini ve hemen en yakın dostalara bu durumu anlatıp, ağlayıp sızlanmak, içip sarhoş olmayı ister bünyeleri. dostlarından fikir ve en makbul olan şeyi; gazı almak isterler. gazın son haddine gelmesi minimum 1 ay sürmektedir ki bu da karşı tarafta ilgisiz olmayan kız için de büyük derttir. kız badağın yanına gelir her zaman, muhabbet açar ve gerisini ona bırakıp bir davet bekler.
işte badak ın kırılma noktası budur: kızla buluşmak! ilk buluşmada hemen de birşey belli etmek istemez ki, konuyu dallanıp budaklandırır, karşı tarafın tepkilerini ölçer, kendi hakkında olup olmadık herşeyi de anlatır. akşam ayrıldıktan sonra, yapacağı ilk iş:
"eve vardı mı? bu güzel akşam için tekrar sağol" diye sms yollamaktır.
bundan sonraki aşaması arayı uzun tutmadan biryerlerde tekrar karşılaşma-görüşme çabasıdır. artık 2 tarafın da arkadaşları ikilinin durumunun farkında olduğundan toplu buluşmalar da bile bu ikiliye yol verip ayrılırlar. bu durum badak üzerinde en büyük baskıyı yaratır ki, herkes herşeyin söylenmesi için fırsat yaratmıştır. kalp ritmi düzelene kadar kızla konuşmaya devam edilir ve onun sürekli anlatması sağlanır ki ambole olmuş beyin de kendini toplayıp doğru sözcükleri yanyana getirebilsindir.
artık allah (c.c.) ne verdiyse biraz da saçmalamayla durum anlatılır ve korkulanın aksine mutlu son yazar perdede. bundan sonra badaklıkla da veda edilmiş olup iki tarafa da ömür boyu sağlık mutluluk ve başarı dilenir ve badaklık başka bir erkeğe doğru yelken alır.
güncel Önemli Başlıklar