bugün

bulletstorm

Eğlencesi zirve yapmış oyun. ilk yarım saat film bazında gelçtiği için işkencedir ama yarım saatten sonra gerçekten oyun başlar.

an itibarı ile oynamaya devam ettiğim oyun. Geçen sene indirmiştim bu oyunu torent sağolsun, nasıldır ne değildir kurdum oynamaya başladım ve bırakamıyorum. Şu aletle makinayı kontrol ettiğimiz bölümdeyim ve çok zevk aldığımı söyleyebilirim. Serious sam in 2 oyununu bitiren biri olarak bu oyun ondan daha iyi. 3 oynadım ama sıkıldığım için bitirmemiştim. Bu oyunda bir daha ki bölüm ne olacak acaba diye bekler bir vaziyetteyim. Fütursuzca etrafa dehşet saçıyorum. Tek çektiğim kurşun, doyasıya sıkamıyorum ya ona yanıyorum. Kurşun sayısı harcadığınıza oranla çok düşük.

edit: Spolier içerir.An itibarı ile bitirmiş bulunduğum oyun. Ben ilk baştaki zevki sonuna kadar aldım, Bir doom 3 havası estirdi bende her adam vuruşumda. Oyunun sonlarına doğru gereksiz bir kaos ortamı oluşmuş durumda, ölmeden oyun bitirmesi imkansızlaşıyor. Sonunu pek bağlayamadım ama triska ile olan yolculuğumuz fena olacak gibi. Bir adem ile havva olacakmışız gibi bir hava estirdi. Dünyada o patlama ile birlikte yaşayan kaldımı amk.

Oynanası bir oyun. Süre bakımından uzunda bir oyun. Bilmiyorum ama 10 - 15 saat arası oynama sürem vardı sanırım.
güncel Önemli Başlıklar