bugün

evrim teorisinin çürütülmesi

Günümüzde hala ortaçağ mantığıyla evrimin savunulması o kadar komikki. Hala spontane jenerasyon hurafesi ile cevaplar geliyor. Efendim demişiz ki ilk canlı hücrenin nasıl oluştuğuna dair bir açıklamaları yok. Herşey zaman ve tedasüfe bırakmışlar..Tabi yersen..Enteresandır , çamaşır makinası ve zar atma örneği bile verilmiş..Ne alaka? kel alaka tabi.Cansız maddeden canlı hücrenin çıkması , sonrasında bu canlı hücrenin eşini yaratması , sonradan çoğalması , milyonlarca hayvan çeşidine dönmesi ve tabi insan denen düşünebilen bir canlının ortaya çıkması..Mümkünmü? en başta biyolojinin en temel kanununa aykırıdır.
Hadi biz kör cahiliz..Hani bilim bilim der durursunuz ya.Bu iddianız Fransız biyolog Louis Pasteur tarafından yıllar önce yıkıldı zaten.
Hayat hayattan gelir kardeşim. sıyrıl şu maddecilikten.
Senelerdir yemediğiniz halt kalmadı..Bilim bilim dediniz evrimi kabul ettirebilme uğruna kemikler üzerinde yapmadığınız sahtekarlık kalmadı..Kimi insanların mahvolmasına sebep oldunuz..Öyle ya , sizin kuramınız ne diyordu? gelişmiş toplumlar , medeni olmayan toplumları yok edecektir (türkler de dahil)..seneler boyunca zayıfları ezdiniz sömürdünüz fakat yok edemediniz.Misal ruh yok dediniz..Çok bilimselsiniz ya..Amma velakin bilim ruhu kabul etti , üniversitelerde kürsüler açtı , ruh üzerine hastaneler açıldı , uzmanlar yetişti..bu gelişmeler sonrası 3 maymunu oynadınız teorinizdeki gibi.görmediniz duymadınız bilmiyorsunuz.
Aslında var ya , birçoğunuz savunduğunuz evrime bile inanmamaktasınız..sadece doğru olmasını istediğiniz için savunmaktasınız..