bugün

fenerbahçe yi tutacağıma zenci takımlarını tutarım

hayırlı tutmalar arkadaşlar...

kurulduğu tarihten bu yana şikecisinden tut ulu önder mustafa kemal atatürk'e suikast düzenleyen başkanlara sahip olarak her zaman türk futbolu adına utanç vesilesi olmuş, allah'tan korkmayıp şike yaparak kazandığı kupaları bile kuldan utanmadan müzesinde sergileyebilen, helal süt emmiş geleceği parlak futbolcuları sırf diğer büyük takımlara yar olmasınlar diye transfer edip yedek kulübesine mahkum eden ve senelerdir alex de souza balonundan başka futbolcusunu akıllara kazıyamamış olan fenerbahçe'yi tutacağına afrika liglerinde bulunan futbol kulüplerini tutacağını açık yüreklilikle belirten ve fenerbahçeli olmadığı için gece gündüz yüce allah'a dua eden kişinin beyanı.

üzülmeyin ama öyle çocuklara çokokrem verip fenerbahçeliyim dedirtme, fener formasının arkasına ismini yazdırıp fenerli yapma dönemleri çoktaan geçti. mesela zenci bi çocuk vardı para verip ''en böyük beşiktaşak'' falan dedirtiyolardı, şimdi o çocuğu bulup milyar verseler ''en büyük fener.'' demez akoyim. şimdi millet fenerbahçeliyim demeye utanır oldu, hatta sorana fenerbahçeliyim diyeceklerine takım tutmuyorum diyerek nonoş sanılmayı bile göze alıyorlar. yani allah bu rezil takımı hâlâ tutmakta olanlara sabır vermiş vereceği kadar ama yerinizde olsam ülkemizin takımı olmasına rağmen fenerbahçe'yi tutacağıma zenci takımlarını tutarım daha iyi.

siz de vazgeçin şu sevdadan, fenerbahçe'yi tutacağınıza gidin Mamelodi Sundowns'u, ajax cape town'u, kaizer chief'si tutun da daha fazla utanmayın be kardeşim. fener formalarını da annenize verin, toz bezi yapsın; bi işe yarasın şu formalar!

bu arada salih uyarıyor; fener zenci severmiş zaten. dolayısıyla fenerliler de zencileri sevdiğinden zenci takımlarını tutmak pek bi sıkıntı olmaz sanırım...