bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması18
- yağmurcu neden akpli10
- şükürcülük5
- call of duty black ops3
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- üniversitelerdeki siber güvenlik programları2
- pazartesi diyete başlamak4
- seda akman2
- kızlar naber10
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- g3 ile intihar etmek3
- yeni gelin instagramı2
- öğrencilik halleri3
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- komşuya kahveye gitmek8
- çok sıcak olması4
- aykolik bey birader2
- manifest5
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- erdal beşikçioğlu16
- aslan gibi adam3
- mürted öldürmek2
- hamama gitmek4
- parmak kılları4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- en tehlikeli insan tipleri6
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- yar2
- rak2
- 3 ağustos 20263
- mod geldi mod geldi4
- trivagoya bakmadın mı2
- aile hekimi2
- sinem dedetaş10
- smallville'deki konuk oyuncular6
- galatasaray10
- iş ilanı2
- arıların biraz mallaşmış olması4
- yanlış ata oynamak3
- ütü13
ben sana; "gel beraber mükemmel bir çift olalım, hiç ayrılmayalım, herkes bizi kıskansın." demiyorum ki. gel diyorum beraber insanları boşvererek şarkı söyleyelim diyorum. dört dörtlük söyleyelim de demiyorum ki. bilmediğimiz yerleri sallarız allah ne verdiyse. ben sana gel beraber yemek yapalım, mükemmel kekler pişirelim demiyorum ki. mahvedelim edelim; yemeği de mutfağı da. ama yiyelim yine de biz yaptık diye. sonra gel harika bir hayatımız olsun demiyorum ki. kavga edelim, ayrılalım. aşkı kuvvetlendiren ayrılıklar değil midir zaten? işte, olsun. sıkıcı bir beraberlik olmasın. kavga da olsun arada. beraber kitap okuyalım, kültürlü iki çift olalım demiyorum ki ben sana. gel diyorum, beğendiğimiz kitapları alalım kültürlü olmak mı? boşver. zevkimize uygun okuyalım. sadece beraber okuyalım diyorum. sonra ben sana numaradan korku filmi izleyelim böylece sana sarılabileyim, romantik olur demiyorum ki. gel diyorum, ya komik bir film izleyelim kahkahalarla eğlenelim. ya da hüzünlü bir filmle göz yaşlarına boğulalım. içimizden nasıl geliyorsa yani. sonra ben sana romantik akşam yemekleri yiyelim, sen bana çiçekler al, öp beni demiyorum ki. gel diyorum, söyleyelim bir çiğ köfte, yiyelim beraber. sonra ben sana aç romantik bir müzik dans edelim beraber demiyorum ki. gel diyorum; açalım bir hip-hop kopalım beraber. sonra ben sana gel sinemaya gidelim, güzel filmler izleyelim, gezelim beraber demiyorum ki salak. gel diyorum, al formaları maça gidelim, bağıralım avazımız çıktığı kadar. sonra ben sana karda güzel fotoğraflar çektirelim, kıskandıralım insanları demiyorum ki. gel diyorum al şu kar topunu fırlatalım beraber milletin kafasına. sonra diyorum gezelim kaykayla, basketbol maçı yapalım beraber. ben demiyorum ki sana; mükemmel bir çift olalım, kusursuz, harika anlaşalım. benim istediğim gibi mükemmel bir adam ol. ben diyorum ki sana; gel benimle hayatını yaşa. kimsen o ol, değiştirme kendini, doğal olalım. ne istiyorsak onu yapalım. gel diyorum bak, söylüyorum. gel; boşverelim insanları...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar