bugün
- futbol14
- yazarların favori oyun karakteri10
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- nelerin koleksiyonu yapılabilir5
- abur öldü mü lan2
- para mı aşk mı sorunsalı8
- tom barrack'ın israil'in suriye saldırısı yorumu2
- brezilya7
- islam barış dinidir4
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- süper lig7
- osuruktan şiirler89
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- ispanya3
- la liga3
- milan skriniar8
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- tai lung26
- nervio varıdı nerede o11
- türkiye5
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler3
- fenerbahçe19
- hakan fidan3
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- her filmde aynı karakteri canlandıran aktörler2
- dolar isterse 100 olsun41
- velvet50
- anın görüntüsü20
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- kasımpaşa4
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- çorum4
- 1948 arap israil savaşı8
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- telekinezi3
- yaprak3
- kanada3
- ismet gurbuz 202412
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- nasreddinhoca3
- her şeyden önce sadece allah'ın zihni vardı2
- alçak puşt3
- 22 ağustos 2026 espanyol real madrid maçı2
bu sinema konak sevgi yolunun oralarda, bulunduğu yerden mütevellit izmir'de bilinen sinemalardan.
ben burada bir kere film izledim, diğer salonları nasıldır bilemem ama benim girdiğim salonda oturma düzeni çok sakattı; sinema sağ taraf, orta taraf ve sol taraf olmak üzere yapılanmıştı. hani bu yapılanma şimdilik normal gibi görünsede sinemanın amfi tarzı yukarıdan aşağıya gitmediğini, dümdüz olduğunu bildirmek isterim, evet, başınızı salladığınızı bana hak verdiğinizi duyar gibiyim.
neyse, ben şanssız kişinin koltuğu sol tarafa denk düştüğünden filmi 120 derecelik geniş bir açıdan izlemek durumunda kaldım, bu kaderi tabi benimle birlikte filmi kanatlardan izleyen herkesle birlikte yaşadım.
filmi ortadan izleyenler bizden daha şanslı olsalar da onlar da ikinci bir olumsuz tarafı bizimle paylaşmak durumunda kaldılar. o da sinema perdesinin alabildiğince geniş olmasıydı. hayır, madem bu kadar geniş bir perde yaptın koltukları da gerilere doğru yapacaktın ki izleyenler filmi izlemek için ayrı bir uğraş sarf etmesinler. filmi izleyenler perdenin genişliğinden dolayı ikinci bir kafa hareketiyle filmi izlemekteydiler, perdenin tümüne hakim olmak ise ne mümkün. hele bir de filmi benim gibi kanatlardan 120 derecelik bir açıdan izleyince tadından yenmiyor.
hani size tavsiyem burada film izleyecekseniz de biletinizi orta tarafın arkalarından almaya çalışın. unutmayın sizden arkada da vip yeri var ki sinemada bile sosyal sınıflanmanın esinlerini görebiliyorsunuz. * *
tüm bunlardan dolayı sinemaya artı bir puan veremiyorum.
sinema işte.
dümdüz.
ben burada bir kere film izledim, diğer salonları nasıldır bilemem ama benim girdiğim salonda oturma düzeni çok sakattı; sinema sağ taraf, orta taraf ve sol taraf olmak üzere yapılanmıştı. hani bu yapılanma şimdilik normal gibi görünsede sinemanın amfi tarzı yukarıdan aşağıya gitmediğini, dümdüz olduğunu bildirmek isterim, evet, başınızı salladığınızı bana hak verdiğinizi duyar gibiyim.
neyse, ben şanssız kişinin koltuğu sol tarafa denk düştüğünden filmi 120 derecelik geniş bir açıdan izlemek durumunda kaldım, bu kaderi tabi benimle birlikte filmi kanatlardan izleyen herkesle birlikte yaşadım.
filmi ortadan izleyenler bizden daha şanslı olsalar da onlar da ikinci bir olumsuz tarafı bizimle paylaşmak durumunda kaldılar. o da sinema perdesinin alabildiğince geniş olmasıydı. hayır, madem bu kadar geniş bir perde yaptın koltukları da gerilere doğru yapacaktın ki izleyenler filmi izlemek için ayrı bir uğraş sarf etmesinler. filmi izleyenler perdenin genişliğinden dolayı ikinci bir kafa hareketiyle filmi izlemekteydiler, perdenin tümüne hakim olmak ise ne mümkün. hele bir de filmi benim gibi kanatlardan 120 derecelik bir açıdan izleyince tadından yenmiyor.
hani size tavsiyem burada film izleyecekseniz de biletinizi orta tarafın arkalarından almaya çalışın. unutmayın sizden arkada da vip yeri var ki sinemada bile sosyal sınıflanmanın esinlerini görebiliyorsunuz. * *
tüm bunlardan dolayı sinemaya artı bir puan veremiyorum.
sinema işte.
dümdüz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar