bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- eski dizileri izlemek2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- gecenin şarkısı4
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir cümle bırak4
- ses yakışıklılığı2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- bizim delilere bakayım4
- pazarda su satmak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gençler iş beğenmiyor3
- elit olmak için gerekenler13
- gazlamak2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- sevgiliyle kavga etmek2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- düşkün2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- gocu26
bugün tam bir ay oldu. zaman geçtikçe içindeki yangın biter dediler. yalan söylemişler... gülüyorum, eğleniyorum ama yok, içimdeki o ateş hiç sönmüyor. ufacık bir anıda daha çok alevleniyor. beni yakıyor, yakıyor, yakıyor...
fotoğraflara bakıp bakıp, özlem gidermeye çalışıyorsun, uykulara heyecanla dalıyorun ki rüyanda görebilesin ki doya doya özlem giderebilesin diye. daha çok özlüyorsun, aklına her gelişte o burnun direği sızım sızım sızlar... boğazım düğüm düğüm olur...
keşke yalan olsa dersin, şimdi gelse atlasam boynuna sarılsam sımsıkı dersin... ama yok gitti ve sonsuza dek gelmeyecektir, bilrsin...
zordur bu ayrılık, ilk sevigilin gitmiştir, seni bırakıp gitmiştir. hiç dönmemek üzere...
başka şeylerle avutursun kendini, geçiçi mutluuklar elde edersin ama yine yalnız kalıp başlarsın bağıra bağıra ağlamaya....
neden benim babam? nedennn ? diye haykırırsın. o melek gibi adam bu kadar erken ölmeyi hak etmiyordu. daha çok çocuk, insan mutlu edecekti o.. daha torun görecekti, onu omuzlarında gezdirecekti... ama gitti...
azrail gelir, bir çift laf edemeden, bir kere sarılamadan alır götürüverir. doyamadan, koklayamadan...
https://www.facebook.com/...o.php?v=10151284788088260
fotoğraflara bakıp bakıp, özlem gidermeye çalışıyorsun, uykulara heyecanla dalıyorun ki rüyanda görebilesin ki doya doya özlem giderebilesin diye. daha çok özlüyorsun, aklına her gelişte o burnun direği sızım sızım sızlar... boğazım düğüm düğüm olur...
keşke yalan olsa dersin, şimdi gelse atlasam boynuna sarılsam sımsıkı dersin... ama yok gitti ve sonsuza dek gelmeyecektir, bilrsin...
zordur bu ayrılık, ilk sevigilin gitmiştir, seni bırakıp gitmiştir. hiç dönmemek üzere...
başka şeylerle avutursun kendini, geçiçi mutluuklar elde edersin ama yine yalnız kalıp başlarsın bağıra bağıra ağlamaya....
neden benim babam? nedennn ? diye haykırırsın. o melek gibi adam bu kadar erken ölmeyi hak etmiyordu. daha çok çocuk, insan mutlu edecekti o.. daha torun görecekti, onu omuzlarında gezdirecekti... ama gitti...
azrail gelir, bir çift laf edemeden, bir kere sarılamadan alır götürüverir. doyamadan, koklayamadan...
https://www.facebook.com/...o.php?v=10151284788088260
güncel Önemli Başlıklar