bugün

boru otu

1 sene sonra dahi yaşadığınız sanrı benzeri kısa götelek olayları hatırlamanıza sebebiyet verecek olan bitki.
sararak içtiğimiz zaman astıma iyi geldiği bilinen bir bitkinin kaynatılarak içilmesi sonucu insanı dünya üzerinde hiçbir sözcüğün ifade edemeyeceği yerlere götürmesi ve bunu da binlerce yıldır yapıyor olması, recep tayyip'in alnının açıklığı kadar araştırmalık.

yalnız dikkat etmelidir ki, bu madde uyuşturucu değildir. çok kolay bulunabilir. 'ben içerim ya' diyen herkese bu arsız bitkinin çıktığı yerleri gösterdiğim halde bir tanesi dahi içmemiştir. içtim diyen 10 dallamanın 9 tanesi dallama değildir, yani yalan söylemiştir.

2 su bardağı rekor olarak bilinir, 36 saat boyunca halüsinasyondan başka her şeye benzeyen binlerce -en fazla 30 sn süren- vaka ile uğraşılmak zorunda kalınmıştır. üstelik bunlar yaşanırken kafa boş sanılmakta, zaten 2.su bardağı da bu gerzekçe düşünce yüzünden içilmektedir. rüya gördüğünüzü zanneder, günlerce belki haftalarca yarım yamalak hatırlayarak 'bir şey yapmadı sadece uyuttu kabus görmeme sebep oldu' zırvalarıyla normal insanlar gibi sıçma gibi sıradan eylemler uygulanmaya başlanmıştır.

bu cibilliyetsiz, gargamelin götünden öte lanet entry lanet bi ciddiyetle yazılmıştır.

arz ederim.