bugün
- the merich10
- horoz hayası çorbası3
- kadim kültürler4
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- bira cips6
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının burunları3
- şeytan6
- age of empire 23
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- ömer hayyam3
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- sözlük kızlarının aletleri2
- binlerce dansöz var3
- laptop5
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- sudekiray7
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- aga be şarkılar5
- cin çarpma hikayeleri2
- arkadaşlar nasılsınız2
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- maden suyu4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- zam2
- ispanya20
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- oytun erbaş3
pearl jam 'in son bombası. herkes müzik eleştirmeni olduğu için klasik olarak son dönem müziklerinde eski etkiyi bulamadıkları gibi şeyler söyler. fakat bu albüm 2013 yılının en iyi albümü bana kalırsa ki dinleyen benken bana kalıyor haliyle. albümün getaway gibi keyifli bir şarkıyla başlıyor oluşu ilk izlenimi zirveye taşıyor, peşinden ilk single mind your manners gereken mesajları veriyor. izlemeyenler için mind your manners 'ın bol mesajlı klibi buradan: https://www.youtube.com/watch?v=jWQYYavheUA
sirens gibi bir şarkının hala yapılabiliyor oluşu da müziğin topu topu 7 notadan ibaret olmadığının sağlam bir kanıtı. çok güzel, stüdyo performanslı klibi de youtube\'da mevcut. pendulum da gayet farklı bir etkiye sahip diğer bir favorim. son favorim de tabii ki sleeping by myself olacaktır zira ukuleleli eddie vedder versiyonu ne kadar iyi olursa olsun albümdeki versiyonu çok daha iyi geliyor kulağa. hele o yüksek notalara çıkışları yok mu...
kısacası 12 parçalık albümün dinlenemeyecek parçası yok, hepsi çok iyi. üstüne 12 'de 5 'lik favori oranıyla birçok albümde olmayan orana sahip. bir tek infallible parçasında eminem tınıları aldım girişte, o kadar. eminem 'i de ayrı severiz, orası ayrı konu.
sirens gibi bir şarkının hala yapılabiliyor oluşu da müziğin topu topu 7 notadan ibaret olmadığının sağlam bir kanıtı. çok güzel, stüdyo performanslı klibi de youtube\'da mevcut. pendulum da gayet farklı bir etkiye sahip diğer bir favorim. son favorim de tabii ki sleeping by myself olacaktır zira ukuleleli eddie vedder versiyonu ne kadar iyi olursa olsun albümdeki versiyonu çok daha iyi geliyor kulağa. hele o yüksek notalara çıkışları yok mu...
kısacası 12 parçalık albümün dinlenemeyecek parçası yok, hepsi çok iyi. üstüne 12 'de 5 'lik favori oranıyla birçok albümde olmayan orana sahip. bir tek infallible parçasında eminem tınıları aldım girişte, o kadar. eminem 'i de ayrı severiz, orası ayrı konu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar