bugün

beşiktaş

kendi içinde sinerji yaratabilecek camiadır. ama ağır darbe almıştır.
genellikle sezon başlarında veya farklı bir oyuncu/hoca geldiği zaman çok fazla gazla giden bir adam olmadım. futbol kültürü anlamında söylüyorum bunu. çünkü bu topraklar ne oyuncular, ne hocalar gördü methiyeler düzülen ve sezon sonunu göremeyen, ya da sezon sonu gönderilen.
genç ve tecrübesiz bir kadrosu var beşiktaş'ın, bir tane büyük yıldızı da yok. (fernandes çok iyi bir adam ama bu tip maçları kazandırmalı, en azından o havayı vermeli)
çok genç adamlar (fb ve gs'ye göre çok tecrübesizler) ve onlar için bu yıl bir tecrübe.
ve bazı adamlar vardır onlar da yıllar geçse büyük takım topçusu olamaz, olmaz. kumaşından bellidir bu.
mesela benim için serdar kurtuluş bunlardan biridir türkiye'de.
şahane bir asist yaptı ama salak bir top kaybı ile o işin içine etti. yani demem şu bu takım muhafaza edilir, üzerine seneye de 2-3 kaliteli adam monte edilirse iş yapar. ama bu sene değil, hatta belki seneye bile değil. şampiyon olabilir o başka, bu yıl da o şansları var, sezon henüz çok erken kayıp bir şey yok yani kimse için.
slaven biliç kalmalı ve bu takımı tek başına yaratmalıdır, ona bu şansı vermezlerse zaten yapacak bir şey yok, yine sil baştan olur.
(#21150136)
© copyright 2005 - 2026