bugün

beşiktaş

Bugün olanlardan ders çıkarıp daha da çok şampiyonluğa inanması gereken takımım.
Birincisi biliç ve özen ile fikret başkanın takımla bir araya gelip kenetleneceğini düşünüyorum. inansınlar yeter hiç problem değil.
Bu musibetin neden faydaları olduğuna gelirsek:
1-) olaylar evvelden planlanmış organize bir örgüt işiydi, bu maçta da tribündeydim 20 yıldır gidiyorum maçlara hiç görmediğim gruplar geldi metro vasıtası ile, hiçbir tezahüratı bilmeyen, hepsinde çakma bjk ürünleri, metrodaki cam ve tavanı sürekli yumruklayan garip bir güruh. bunların bizim tribünle alakası yok, artık taraftarın uyanması lazım, oyuna gelmeyin.
2-) haklılıkları, yaşadıkları beni ilgilendirmiyor, Beşiktaş galatasarayla derbi oynuyorsa, yenerse kopup gidecek en büyük rakibini dibe itecekse sikerim gezi protestosunu, 34. dakika her yer taksim her yer direnişmiş, cimbomla oynuyorsun aq bu maçta da yapma, maça konsantre ol. artık bırakın bu işleri takımınızın üzerine oyunlar oynanıyor bu yüzden, çık dışarda, çarşıda, beşiktaşta kadıköyde nerde bağırırsan bağır saygı da duyarız ama stadta bırakın bu işi.
3-) beşiktaşın hareketli takımlara karşı kırılgan olduğu görüldü.öncelikle bizim son iki haftadaki şahane futbolumuzun ana nedeninin hutchinson ferdi ve Oğuzhan orta sahası olduğunun görülmesi lazım. veli denen pozitif futbola zerre katkısı olmayan adamın oynamaması lazım Antalyaspor değil burası. Adam takımın el freni, bütün sistemi bozuyor. en etkili yerimiz kanatlar, fernandes kilitlenince top atacak adam kalmıyor. Sıradan çok koşan bir takımdan başka bir şey olmuyoruz.
4-) sivok-escude defansı dengeli bir defans değil, defans arkasına top atacak yetenekli topçular olan bir takımın çok zor durumda bırakabileceği gözüktü, burak salağı olmasaydı maç daha erken bitebilirdi.
5-) 4. ile paralel olarak almeida her ne kadar çok gol atsa da takımı çok zora sokuyor, maça gitmeyenler bilmez bugün her pozisyonda 15 metre ofsayttaydı takım o ofsayttan çıksın diye çok eveledi geveledi ve bu adamın 18de yedeği yok, mustafa ile aynı tip adamlar olmadığı gibi mustafanın tek forvet oynaması mümkün değil. bu nedenle eneramo mutlaka 18de olmalı. fakat yabancı kısıtlaması nedeniyle koyamıyorsun, ferdi,hutchinson,almeida,sivok ve sol bek olmadığı için mottayı çıkartamıyosun, en zayıf halka escude, escudesiz bir defans, daha doğrusu ersan veya toramandan oluşması gereken bir defans şart sivokun ekürisi olarak.

Son olarak şuna inanılmalı, beyler operasyon yapıldı, kopup gitmemiz yine engellendi, 2004 gibi olmasın, sahip çıkın takıma, destekleyin, bu takım çok iyi yerlere gelecek inanın.
© copyright 2005 - 2026