bugün

kutay akpulat

bir kulüpte oynayan sporcunun ille de o takımın taraftarı olmasını bekleyemezsiniz. hayatın olağan akışına aykırı. bir takımın neredeyse sembolü olmuş ama hayata onun ezeli rakiplerinden birinin sevdalısı olarak başlamış örnekler çoktur. saymayalım şimdi burada.

bir çoğunu taraftar zaten bilir, onun için önemli olan aldığı paranın hakkını vermesi, formaya, camiasına gerekli saygıyı göstermesidir. gün olur ayrılırsa o saygıyı devam ettirmesidir. böyle adamlara her kulübün taraftarı hürmet eder, bağrına basar.

şimdi bu kutay genç bir kardeşimiz, toy ama çocuk değil. yaptığının cehalete verilir tarafı yok, hele hele galatasaray ile oynadığında beşiktaş'ı tutmam demesinin ne manaya geldiğini anlamayacak yaşta hiç değil. galatasaray sevgisi ve bağlılığına şapka çıkarılır, eyvallah, ama böyle bir çocuk beşiktaş'ta barındırılamaz. takım arkadaşları arasında beşiktaş'ın başarısı için kendini paralayacak başka galatasaraylı ve fenerbahçeli çocuklara haksızlık edilemez. beşiktaş yönetimi bunu yapmıştır, üstelik adabı ile yapmıştır. tebriği hak etmişlerdir.

dileriz kutay sıçtığını attığı mesajlarla sıvamak yerine, nerede yanlış yaptığının muhasebesini yapsın, ileride iyi bir sporcu olsun.