bugün

atatürk olmasaydı biz olmazdık

bazılarıda bazılarına dürzü der durduk yere kalkıp oda senin atan dürzü dese iyimi olacak yani . gazi mustafayı savunalım derken ona sövdürmeyelim yani . bak allah a dahi söven formlar var piyasada senin atan kim ki ? tanırlarmı senin atanı dedeni ?

kim bilir gazi mustafa bu konuda ne düşünürdü toprağı bol olsun . bilir kişi kıvamında aptal durumuna düşmeyelim .

neyi nasıl savunduğumuza dikkat etmek gerekir .

yukarıda da yazdım yine yazıyorum diyelim ki atatürk olmasaydı bizde olmayacaktık mantık buymuş ya .

biraz daha eskiye gidelim fatih sultan mehmet olmasaydı o zamanda gazi mustafa olmayacaktı mantık oymuş ya nolacak şimdi .

it s.çtı tekir geçti mantığı yani bu kimlerindir peki bu mantık ? tabiki kendilerine atatürkçü yada kemalist diyenlerin .

atatürk dillerinde fakat icraatlarında asla yok . yoksa hangi atatürk baş örtülü bir kızı okuldan kovarmıydı ki ? o atatürkü naparlar bilionmu sen ?

yoksa ne tür bir atatürk camileri kapatırdı ki yada ne tür bir atatürk buna izin verirdi ve yahut seyrci olarak izlerdi ? ne tür bir atatürk ezana dil uzatabilirdi ki ? din düşmanı bir atatürk mü ? hayır tabiki .

işte şimdiki bazı din düşmanı atatürkcülerdir bazı din düşmanı kafirlerdir bunları yapanlar işaret parmağımla gösteriyorum .

gazi mustafanın bi zatihi kendisi bunlara el sürmemiş el üstünde tutmuştur . yoksa atatürk camiye karşı gelseydi topunu tek emirle kapatırdı . onun için zor bir şeymiydi bu ? zorsa bu nasıl atatürk o zaman .

ama öyle dertleri hiç olmadıki anasıda kapalıydı . resimleri boy boy yani atatürkcüler için çektirmiş belki örnek alırlar diye ama onlar baş örtüsünden kaçıyor yani açılalım saçılalım ölüm yok dünya şahane yani .

anlamışsındır zaten yaşam tarzlarından içmelerinden yemelerinden giyimlerinden kuşamlarından zihniyetlerinden ki başlıkda ortada zaten bu yani fazlası kesinlikle değiller . ben önceleri 100 metreden

tanırdım şimdi 1000 metreden tanıyorum onları daha bir netleşti hangi akıllarla birleştikleri anlatabildim mi ? darwindi kıldı yündü içlerinde sürüsüyle var karman çorman oldular o derece .

kemalistlerin % kaçı ateisttir ? ne güzel bir soru öyle değil mi ? işte bu sayı baya bir arttı son zamanlarda ama müslümanım diyen laikler görmezden gelirler onları neden ?

düşmanımın düşmanı benim dostumdur yol arkadaşımdır artık o yol o atesitleri nereye götürürse yani anlatabildim mi ? kimse kusura bakmasın müslüman müslümanı sadece uyarır .

kafirlerle bir işimiz yok zaten onlar kendilerini kandıran üstelik buna inanan sonrada allah yok deyip inkara sapanlardır . fazlası olan ben hiç görmedim yani hep bu hep bu yani .

bakıyosun onlarda bütün insanlar gibi ölüyorlar toprağın altına gömüyorlar . bir değişiklik yok yani . he noluyor müslümanın içinde umudu oluyor yaratanı ile kavuşacağı anın beklentisi oluyor .

buda bir müslüman için büyük bir nimet oluyor . her şekilde müslüman kazançlı yani . neresinden bakarsan bak artık .

öteki napıyor yaşlandıkca ölüm korkusu artıyor . ya varsa diye içten içe bir soğuk korku sarıyor tabi bunu müzikle ıvırla zıvırla geçiştirmek bir yere kadardır o yer de ölüm oluyor zaten .

allah dan korkan bir insan allah dan korkuğu için baş örtüsü takan bir kızı okuldan kovar mı ? kovamaz ? neden ? allah ın kitabında bu yazmıyor. allah dan korkar . bana name yapmasınlar .

sen bugün kovarsın 1 kovarsın 2 kovarsın 3 de tarih boyunca yeri ve zamanı geldiğinde gelecek olanlarda seni kovacaklardır .

bu hayatın kanunu yani öyle değil mi ?

ne ekersek onu biçeriz olay bu . dövme döverler sövme söverler çalma çalarlar kovma kovarlar çok basit dimi protesto ettiğin şeylere dikkat senide protesto ederler .

tarih de böyle oldu bu yazıları boş ver yani . tarih oku kim ne yapmışda yaptığı yanına kalmış varmı öyle bir sultan süleyman ? yok kimsenin yanına kalmamış . herkes yaptıklarının bedeli öder bir şekilde .

çaldığın paralar bir bakmışsın ilaç paran olmuş . kovduğun kız bir bakmışsın mahkemende hakim olmuş sövdüğün adam bir bakmışsın gardiyanın olmuş dünya hayatı budur .

kafirleri örnek alan kafir olur haberi olmaz yani . ölümde kapıda değil ensede bekler sen nereye oda oraya zamanı nı kaçırmaz ertelemez yani . o saniye evet .

o askerler iman gücü ile saldırmasaydı attığını vurmasaydı şehit düşmeselerdi şimdiki kemalistler gibi tırsak olsalardı paraları olsaydı yurt dışına kaçsalardı gazi mustafa neyi kazanacaktı pardon ?

savaş mı ? o yüzden ben o savaşları atatürk kazandı demem diyemem yalan çünkü bu hemde kemalist yalanı . 1000 metreden bile belli yani .

doğrusu şu dur o savaşları gazi mustafa kemal ve (silah arkadaşları) yani bütün millet kazanmıştır benim dedelerim dahil . yoksa gazi mustafanın tek başına savaş kazanacak kadar olağan üstü güçlerimi

vardı acaba kemalist aklıyla düşünmeye çalıştım da bi an tabi bir kurşun atıyor al sana zafer . gözlerinde ne kadarda çok büyütüyorlar ya oysa bizim ne atalarımız var gazi mustafaya sıra gelene kadar

bir kanuni sultan süleyman bir fatih sultan mehmet yani (feth eden) (boru değil yani) bir yavuz sultan selim . sabaha kadar sayarım böyle allah hepsinden razı olsun . atalarmızı öyle kemalistler gibi

inkar etmem ben . ne birini ötekinin önüne koyarım nede ötekini yani . hepsi atalarımız bizim öylede kalacaklar . ateistler kemalistleri çok bozdu hala devam ediyorlar bu misyona umarım akıllı kemalistler

vardır içlerinde de uyanırlar çözerler bunları ve amaçlarını . yoksa vur patlasın çal oynasın ölüme kadar yolu olan şeyler yani bilmiyorum yanlış mı biliyorum ben ama ölüm anında doğruyu gösteriyor çok

şükür .ölüm yokmuşcasına yaşamakda var eğlencesi bol çılgınlığı bol zenginliği bol filan aa o da ölmüş derler anlarsın ölümü . aa sakıp sabancı ölmüş aa vehbi koç ölmüş aa ama onların çok parsı vardı

sıyıramamışlarmı paçayı yok sen ölmeyi bayılmak sanmışsın o kadar .

he bu arada fatih sultan mehmet istanbulu sadece ve sadece 21 yaşında feth etti ben ona ata derim işte ona ve zihniyetine ata derim işte . bazı komutanımsılar gibi yılllar yılı eğitim görererek kıç kılı kadayıf gibi olduğunda değil neden ?

kandan tabi ki kan temiz kan cesur kan iman gücüyle birleştimi gerisinide sen düşün tadından yenmez tadından . osmanlı budur işte . topla tüfek lafontenden masal bile olamaz yani !

onlar maddi şeyler madde de yok olmaya mahkum daha ne diyim . ama bak osmanlı hala var ve hazırlanıyor evel allah .