seni yenicez ulan istanbul zirvesi

(#21136053) <- Buradan devam edersek.

Saat 20:00 civarı mekana vardım. zaten ilk girişimde bardaki vatandaş, ağzımı bile açmadan "Ben sizi biliyorum terasa alayım." diye beni şoka soktu. Yukarı çıktım, baktım kızın biri "hoşgeldin!" diye bağırıyor. gözlüklerim de yok, tanıyamadım. içimden diyorum "ulan nasıl celebrity olmuşum pihhuu" sonra baktım cilekli turta mış.

neyse;

terasta ilk denk geldğim eleman system error oldu. en son görüştüğümüzde uzun saçlıydım, zirveye komple kazıtıp gittim, adamın ilk tepkisi "s.ktir lan" oldu. Hayatım boyunca, hiç bir saç stiline böyle bir tepki almamıştım, kendisini bu şaşkınlık nidâsından dolayı kutlarım.

Ardından şöyle yüksekçe bir noktadan masalara göz gezdirdim, son 3 zirvedir olduğu gibi yine tanıdık kimseyi seçemedim ya da sgöremedim diyelim. adeta zebra sürüsü süzen bir çita misali, gözlerimi sağdan sola doğru çevirerek bakınırken en sol köşede poisonx i gördüm. hemen çömdüm yanına. işte naber, nasılsın sohbet falan.

Derken female demon geldi, objebi geldi. böyle iğrenç bir ortam oldu. "ya!" dedim "poison!!!" dedim "bunlar niye geldi?" dedim. tabi hemen ortamı yumuşatma çabaları, "ya abicim kusura bakma"lar mı dersin "köpeğin olayım sakin ol bak olay olmasın"lar mı dersin... yani işte hatır uğruna "iyi" dedim. ama öyle kız gibi dudaklarımı bükerek falan değil. tok sesle böyle, hatta masaya yumruğumu da vurdum.

tabi sonra yana doğru kaydım, bıyıklı bir nakliyeci kardeşimiz vardı dur hele miş kendisi. anlattı işte, "abi bende para çok, istersen bira ısmarlayayım, al bak benim birayı da sen iç." tabi benim keyfim iyice kaçtı. "bilader!" dedim. senin bıyıkların kadar bizde banknot bulunur, alemde zenginliğin adı yirmidokuzdur" dedim. tabi bozuldu falan, sonra hemen özür diledim. "kusura bakma kardeşim, poisonx in yanında çok güzel kızlar vardı o yüzden sinirim boz... " yok öyle demedim, şey dedim, "ben de zenginim sakin ol kardeşim" dedim. evet.

Sonra erhan08 e denk geldik. adama nickinin anlamını sordum, meğer bu sözlükteki özel nick seçme kaygısına bir tepki olarak bu rumuzu seçmiş. tabi adam o kadar derin olunca, basınç yükseldi, biz nefes almak için uzaklaştık. sonra bak bir arkadaş vardı, turuncu gibi bi tişörtlü. adamla 2 zirvedir denk geliyoruz vallahi ismini cismini hatırlamıyorum, böyle silik bi' tip. zaten bana da "ben seni çok beğeniyorum, geceleri yardırmandan çok hoşlanıyorum" falan gibi şeyler söyledi. o sıra ben hepten unuttum adamı :(.

hayır yani, bunu hep sakallı, bıyıklı adamlar söylemesin, ne bileyim, burcular, pınarlar, ayşeler hatta zeliha veya cemileler bile söylese olur ama bu adamlar beni üzüyor.

sonradan revolter00massayi donatello mu ne işte onlardan birisi geldi (ben hep karıştırıyom lan hanginiz hanginiz) dedi işte "motora biniom" dedim ben de binicem" dedi işte "gel öğretiriz" sonra kayboldu. sözlük bu kadar lan.

tabi bu anlattıklarım olduğu sırada, tarasın iç kısmında uzun eşşek, ankara havası, halay, takı töreni, ateş etrafında şaman ayini, yarı çıplak biçimde bağırışma, kakafoni temalı sarhoş şarkı söyleme yarışması, maç izleme gibi varoş ve biz yüksek mevkili entelektüellere yakışmayan eğlenceler düzenlendi.

eskiler bilir, bir zirvenin hele ki istanbul zirveleri gibi kalabalık zirvelerin en güzel saatleri 12 civarı başlar. bu zirvede de olay değişmedi ve biz şahane bir muhabbetin içine düştük. tabi şahane dediysem, o anda alkollü kafayla bir sohbetten çok birbirine bağıran goriller gibi görünüyorduk ama olsun, felsefe, sanat, toplum tartışan gorillerdik ve keyif alıyorduk.

bu sohbeti komple hatırlamama rağmen anlatacak değilim ne kimse anlar ne de benim anlatmaya mecalim var.

sonuç itibariyle, ortalama bir zirve olmuştur. (ortalama derken kötü anlamda değil ha!) güzel kimselerle görüştük, tanıştık. şaşırmadık ama eğlendik, tekrarlarını bekliyoruz efendim.

ayrıca sultanfirardasenneredesin yazarına buradan sesleniyorum;

abi adam "kalkıp gelelim" diyor, çoğul konuşuyor. belki komple ailenin kadınlarına göz diken, sapık bir erkek grubu vardır? biz bunu hiç düşünmedik lan!