bugün
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması9
- anın görüntüsü21
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba5
- mor semsiyeli yabanci21
- kinci bir insan olmak4
- silivri belediyesi ne operasyon4
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi6
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- vatan hainleri2
- yusuf güney dinleyen insan2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum16
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- araba yerine bisikletle çıkmak3
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır4
- kavga çıkarmaya çalışan partner3
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor15
- türkiye12
- kızların erkeklere göre daha güzel kokması3
- tekerin patlaması2
- bilecik te çelik fabrikasında patlama2
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak2
- chp'nin hali ne olacak49
- sözlük kalitesinin düşmesi4
- shakira nın taş gibi hatun olması3
- rıhtım hamalı amca2
- ona bir şey söyle13
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo2
- meksika4
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- birbirlerinin nick altına şiir yazan yazarlar2
- 40 yaşında bekar kadın5
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı5
- recep tayyip erdoğan5
- amerikalıların yazın bot giymesi2
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler17
- kabuksuz kaplumbaga8
- obsession film2
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek18
- cilgincapkin219
- coşkun göğen2
- k k yerine kaka demek3
- memeleri füze gibi kadın13
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- sözlükte kavga etmek8
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı2
- buddy dude21
Bok vardı kadın olmak için gerekli olan şeyin meme olduğunu sanıyordum. Her güzel kadının memesi vardı. Memesi olmayanlarla konuşmuyor ve hatta onların yüzüne bakmıyordum. Üstelik daha memelerim çıkmamıştı. Her cümlede meme var ve ayrıca "meme çıkması" diye bir olay var ayıp bir şey değil.
Ben erkek çocuğu gibiyim ufak bir çıkıntı bile yok. Hatta çok iyi hatırlıyorum o ufak kafamla düşünmek zor olacak ki cinsiyetimin ne olduğundan emin değildim. Ama kadın olmaya karar vermiş olmalıyım ki sütyen almalıyız diye tutturdum.
Sokakta çizilmiş işe yaramaz tasolar dışında elde avuçta birşeyim yok. El mahkum gardiyanı karıştırmadan babaanneme anlatıyorum efendi gibi durumu: "sütyen takmadıkça büyümeyecek, erkek olmak istemiyorum.", sövüyor. Sinirlerini nasıl beş paralık ettiysem Çarşamba Pazarı'ndan ilk sütyenimi almaya gittik. Gözüm hep 90larda (fesat olunuz). Her kadınsı ve 90lık sütyene el attığımda enseme bir cüzdan yiyorum.
Pazarcı kadında pis sırıtıyor. Sigara içmekten ciğerleri ensesine gelmiş geberecek falan...
Aldı bana 75lik. Bir avuç bir sütyen. Hangi güzel kadında limon gibi meme vardır ki? Çok üzgünüm ama sonra hallederim bayram harçlıklarıyla diye avuttum kendimi.
Eve gelince sütyen takmak için akrobatik hareketler gerektiğini görünce kadın olmaktan vazgeçmeyi düşündüm. Henüz 10 yaşındayım geç sayılmazdı. Ayrıca ters giymiştim.
Neyse artık olan oldu hemen akşam olsundu yatıp kalktığımda sütyendeki boşlukları yeni ve iri memeler dolduracaktı nasılsa.
Uyanır uyanmaz baktım. Dolandırılmışız. Pazardan sütyen alırsak böyle olurdu. Ortada meme falan yoktu.
Sonra sorunun sütyende olmadığını ve benim aslında erkek olduğumu idrak ettim.
Ama Heidi'nin de memeleri yoktu. Hatta Peter ile fingirdiyordu.
Memeler kafamı hep karıştırdı.
Şimdi lanet olasıca çok istedim oldu olayına inanıyorum. Sütyensiz dışarı çıkamıyorum.
Tam 90lık. Zaptetmesi zor.
Yine de memesiz kadın güzel olmaz bence de.
Ben erkek çocuğu gibiyim ufak bir çıkıntı bile yok. Hatta çok iyi hatırlıyorum o ufak kafamla düşünmek zor olacak ki cinsiyetimin ne olduğundan emin değildim. Ama kadın olmaya karar vermiş olmalıyım ki sütyen almalıyız diye tutturdum.
Sokakta çizilmiş işe yaramaz tasolar dışında elde avuçta birşeyim yok. El mahkum gardiyanı karıştırmadan babaanneme anlatıyorum efendi gibi durumu: "sütyen takmadıkça büyümeyecek, erkek olmak istemiyorum.", sövüyor. Sinirlerini nasıl beş paralık ettiysem Çarşamba Pazarı'ndan ilk sütyenimi almaya gittik. Gözüm hep 90larda (fesat olunuz). Her kadınsı ve 90lık sütyene el attığımda enseme bir cüzdan yiyorum.
Pazarcı kadında pis sırıtıyor. Sigara içmekten ciğerleri ensesine gelmiş geberecek falan...
Aldı bana 75lik. Bir avuç bir sütyen. Hangi güzel kadında limon gibi meme vardır ki? Çok üzgünüm ama sonra hallederim bayram harçlıklarıyla diye avuttum kendimi.
Eve gelince sütyen takmak için akrobatik hareketler gerektiğini görünce kadın olmaktan vazgeçmeyi düşündüm. Henüz 10 yaşındayım geç sayılmazdı. Ayrıca ters giymiştim.
Neyse artık olan oldu hemen akşam olsundu yatıp kalktığımda sütyendeki boşlukları yeni ve iri memeler dolduracaktı nasılsa.
Uyanır uyanmaz baktım. Dolandırılmışız. Pazardan sütyen alırsak böyle olurdu. Ortada meme falan yoktu.
Sonra sorunun sütyende olmadığını ve benim aslında erkek olduğumu idrak ettim.
Ama Heidi'nin de memeleri yoktu. Hatta Peter ile fingirdiyordu.
Memeler kafamı hep karıştırdı.
Şimdi lanet olasıca çok istedim oldu olayına inanıyorum. Sütyensiz dışarı çıkamıyorum.
Tam 90lık. Zaptetmesi zor.
Yine de memesiz kadın güzel olmaz bence de.
güncel Önemli Başlıklar