bugün
- abberline ın yeni hesabı9
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- bana onu sormayin6
- yilan hikayesindeki kursat5
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık4
- 2003 model seymbol alınır mı9
- akp'li birine laf anlatmak4
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis12
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- kavga alevlensin diye her iki tarafı açık oylamak2
- from gold from dust4
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı7
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması5
- nörüyon nörüyüm2
- yağmur adına yapılmış şarkılar4
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- fatır suresi 37 ayet2
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- sözlükte olgun insan var mı4
- sözlükte yükselen akp fobisi2
- 45 gün çaylaklık cezası2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- husiler2
- kedi2
- bir şey söyle14
- ismet biraderin koşturmaya başlaması4
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi16
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz4
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır5
- romanya53
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- kolesterol6
- koca aramiyorum ki3
- yağmurdan nefret etmek9
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- 0 0 78
- erdoğan'ın wüst'ü kabulü3
- sözlük erkeklerinin duygusal olması3
- koca arayan sozlukçü3
- düşün ki o bunu okuyor5
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- 28 eylül dünya kuduz günü2
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- yağmuru romantik bulan tip5
- fatma betül sayan kaya39
- dünya60
Geçen hafta kemerburgaz göktürk'te binicilik şampiyonası vardı. Ana sponsor u da mazda olduğu için yeni çıkan 6 ve cx-5 modellerının tanıtımı ve test sürüşü oldu. Onun haricinde başka modelleri de getirildi. Mazda 3 mazda 5 ve MX-5 ti. Hafta sonu olan 3 günlük tanıtım kapsamında bana da mx-5 geldi.
Araçla ilgili kısa bir bilgi vermek gerekirse araç 2000 motor 160 beygir gücünde ve 1100 kilo. 12 saniye'de üstü açılıp kapanabiliyor.
Aracın seriliğine geliceksek 1. ve 2. vitesin seriliğini ben başka hiç bir arabada görmedim gazı kapattığınızda direksiyonu tutmanız gerekıyor. Aksi halde araç sapıtıyor. Direksiyonu çeviripte gaza biraz bassaniz bile araç kendi etrafında dönmeye başlıyor.
Aracın ses sistemi bose o yüzden ses sistemine ayrıca bi para harcamaya gerek yok tatmin edici hatta daha fazlası.
1.85 boyun üzerindekiler için sıkıntı yaratabilir araç gerçekten dar. Benim boyum 1.80 olmasına rağmen koltuk en gerideydi. Bagaj hacmi roadster olduğu için haliyle çok küçük küçük bavul anca girer.
Fiyatına gelince 2 tane farklı fiyat seçeneği var. 92.000 ve 98.000 lira style ve sport paketler.
Benim sürdüğüm araç otomatik vites f1 şanzımandı. Şanzıman biraz geç işliyordu. Ve süspansiyon u çok sert banketlerden geçerken rahatsız ediyor arac yola yakın olduğu için banketlerde sıkıntı yaşanıyor istanbul'da sürmek biraz sıkıntılı olabilir. Ama tüm gözleri çekiyor. Gittiğimiz yerde herkeste porsche olmasına ragmen herkes merak edip geldi benim gözümde artıları daha yüksek fiyatı biraz daha düşük olabilirse roadster araç isteyenler için 2.tercih olabilir. ilk tercih mercedes SLK.
Araçla ilgili kısa bir bilgi vermek gerekirse araç 2000 motor 160 beygir gücünde ve 1100 kilo. 12 saniye'de üstü açılıp kapanabiliyor.
Aracın seriliğine geliceksek 1. ve 2. vitesin seriliğini ben başka hiç bir arabada görmedim gazı kapattığınızda direksiyonu tutmanız gerekıyor. Aksi halde araç sapıtıyor. Direksiyonu çeviripte gaza biraz bassaniz bile araç kendi etrafında dönmeye başlıyor.
Aracın ses sistemi bose o yüzden ses sistemine ayrıca bi para harcamaya gerek yok tatmin edici hatta daha fazlası.
1.85 boyun üzerindekiler için sıkıntı yaratabilir araç gerçekten dar. Benim boyum 1.80 olmasına rağmen koltuk en gerideydi. Bagaj hacmi roadster olduğu için haliyle çok küçük küçük bavul anca girer.
Fiyatına gelince 2 tane farklı fiyat seçeneği var. 92.000 ve 98.000 lira style ve sport paketler.
Benim sürdüğüm araç otomatik vites f1 şanzımandı. Şanzıman biraz geç işliyordu. Ve süspansiyon u çok sert banketlerden geçerken rahatsız ediyor arac yola yakın olduğu için banketlerde sıkıntı yaşanıyor istanbul'da sürmek biraz sıkıntılı olabilir. Ama tüm gözleri çekiyor. Gittiğimiz yerde herkeste porsche olmasına ragmen herkes merak edip geldi benim gözümde artıları daha yüksek fiyatı biraz daha düşük olabilirse roadster araç isteyenler için 2.tercih olabilir. ilk tercih mercedes SLK.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar