samimiyetsiz gezi eylemcileri

gezi eylemleri sırasında dini yargılar ve değer üzerinden cümleler kurup '' vicdan, ahlak, inanç, müslümanlık'' gibi kelimeleri koz olarak kullanıp, şu günlerde mısırda yaşanan çağ dışı olaylara tepkisiz kalan insanlardır. öyle bir tepkisizlik''ki'' bu artık sınırları zorluyor. kendilerine biber gazı atıldığında ''allah korkusu yok bunlarda, bunlar nasıl müslüman, biz bu yüzden inanmıyoruz, insan insana eziyet etmez'' nidalarından sonra mısır olayları üzerine susup, sadece bakmaktır. sosyal mecralarda kılını bile kıpırdatmamak. sana yapılan eziyetse, inançsızlık, adaletsizlik, kansızlıksa onlara yapılan ne ? madem bunları bu kadar düşünen insansın neden susuyorsun ? seni sadece kendin mi bağlar ? madem seni sadece kendin bağlar neden insanlar sokakta harap olurken pencereden cat pat tencere tava çaldın ? neden klavyenin başına geçip bir dünya kelime kurdun ? bakınız bütün gezi platformunu bir tutmuyorum. sadece kendilerine yapılan haksızlık karşısında dini kullanan kişiliksiz kimselere diyorum.

not : bunlar hep kişiliksiz insanların işidir. açık ve net olarak söylüyorum. o insanlardan uzak durun.
© copyright 2005 - 2026