bugün

rize

türkiyenin çoğu iline göre refah seviyesi yüksektir. ayrıca insanı yobaz falan değildir. gelip gören böyle olmadığını anlar. türkiyede işsizliğin belki de en az seviyede olduğu ildir. yine bu ilde huzurevi sayısı çok düşüktür. rize insanı insanlık görevini yerine getirir yaşlılarını kendi bakar. yoksulu yoktur rizenin. çarşıda gezen 2 3 tane belli başlı dilenci vardır. onlar da paşa gibi yaşarlar. insanı çok çalışkandır. hemen herkesin vardır çay tarlaları. doktoru bile yazın hafta sonları tarlaya girip çalışabilir. kimse gocunmaz bu işten. bir çok il gezdim ama hepsinde insanımızı aradım.

şöyle bir okudum yazılanları da bilmeden konuşmak çok rahat. rize insanının direnişçileri dövenlerden ibaret olmadıklarını bilmek gerekir. çoğunluğunun akp li olması da normal karşılanabilir. sonuçta tayyip rizelidir ve rize insanı kollar birbirini. hem de hali keyfi yerindedir rizelinin. hayattan yana pek derdi yoktur. ha yine de rize insanına hakaret edecek olan olursa bir de kendi insanına baksın. varsa eğer.
© copyright 2005 - 2026