maçlarda siyasi slogana saha kapatma cezası

o halde stadyumlarda "siyasi program yapan" oluşumlar için de "parti kapatma" cezası verilmesi gerekecektir. dolayısı ile olmaz hacı o iş.

o değil de bu ne göt korkusu arkadaş, yok kılı başka.

hayır hani "biz kararımızı verdik, istediğinizi yapın" ve akabinde "biz 3-5 çapulcuya meydan bırakmayız" ve daha da sonrasında "bunun iznini 3-5 çapulcudan alacak değiliz" diyen ve kendi parazit tebası tarafından "dik dur domalma" gibi sloganlarla ardı dövülen o adam?

bu kadar korkmayın arkadaş be...

teokrasi ile yönetildiğimiz zamanlarda bile her cuma günü öğle saatinde insanlar "padişahım çok yaşa" kelamını takiben eleştirisini dile getirebiliyormuş. düşün ki o teokrasi.

he "kazan kaldırma" kısmına falan girmiyorum. "osmanlı tokadı" dediğimiz hadisenin nereden geldiğini anlatmayalım şimdi bir de genç kıllarına götünün.

velhasılı statların sezon boyunca boş kalacağına işaret eder böyle bir şey yapılırsa.

he "futbola siyaset karışmasın" demek için de pek çok takımı mağdur eden şu "şike" hadisesine ve hadisenin nasıl da boka batıp, ele-yüze bulaştığına bir bakın.

şimdi canlarım diyeceğim o ki madem çok karşıydınız "sporda siyaset" hadisesine, önce bi şuraya buyurup çayımızı içecektiniz vaktiyle;

(bkz: adam gibi adam recep tayyip erdoğan)

he aksi takdirde insana derler ki bizim buralarda; git bokunla oyna.

buradan bakınca aksi takdirde gördüm ben olayı ama hayırlısı bakalım.