bugün

ekşi sözlük

1) uludağ sözlük başlık açma meraklılarının yeridir. aynı başlıktan 100 tane açılır ne moderatörü el atar, ne yetkilisi. ekşi'de gündem bir başlık altından akar gider.

2) ekşi sözlük yazarı ben tuşuyla burdaki kadar meşgul değildir, okur ve oylar.

3) ekşi'de interneti 18-25 yaş arası insanların kullandığı düşünülmez, evliler ya da orta yaş grubu gayet güzel anılarını - tecrübelerini paylaşır. uludağ'da ise evliler ve orta yaşlılar öcüdür. ölseler üzülmezler.

4) farklı görüşler linç edilmez. düşüncelerini belirten insanlara belden aşağı vurmak yerine antitez sunulur ve tartışılır.

5) uludağ gibi seksist değildir.kadın olmayı yasaklıyacak nerdeyse uludağ'da birileri. öyle utanılası, iğrenç... bir durum kadın olmak. ekşi'de ise böyle bir ayrım yok.

6) ekşi'de entryler subjektif, bkz'ın amacı dışında ...gibi saçma salak sebeplerle silinmez. uludağ'da ise her gammazlanan entry doğru mudur yanlış mıdır diye bakılmaksızın silinir. silik kutusu her daim güneş gibidir.

7) uludağ'da nickaltı yazıları, format...konularında kendileriyle çelişen onlarca uygulamaya rastlar, hayatı sorgularsınız. ekşi'de bu gibi mevzular oturmuştur.

8) uludağ sözlük eğlenmenize izin vermez. ekşi daha esnektir bu konuda.

özetle;

sadece samimiyet konusunda sınıfta kalan ekşi sözlük tüm bu olumlu özellikleri yüzünden kimse kusura bakmasın uludağ'a on basar.