bugün
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu15
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- mercimek çorbası içen kadın14
- uyudunuz mu4
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- pankek mi pişi mi10
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- uludağ sözlük size ne kattı24
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi4
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar2
- sözlüğün en masum yazarları16
- hamarat kadın5
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- pizza6
- taşaklı erkek4
- s'i l v'e r m'i s t26
- dinlenme tesisi soğuğu5
- ben bu yazıyı seri eksicime yazdım2
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- sarımsak yiyen kız4
- fusya semsiyeli yabanci26
- pandela 38
- türkiye13
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- artı oy yalakalığı5
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- güzel kızların erkenden uyuması4
- trump'ın new america desteği2
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
- yemeğe bulyon koyan insan6
- insanlarla göz teması kuramamak3
- ayağımın ağrıması2
- soslu adana kebap5
- erdoğan'ın atamaları resmi gazete de2
- hoşçakal uludağ sözlük7
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- nervio21
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
SADECE ekonomiden değil herşeyden memnunuz çok şükür özgürlüklerimizinde keyfine diyecek yok çok şükür
akp den memnun olmayanların hepsi seçimleri kaybedenlerdir her zaman kabediyorlar onlar dolayıslada mutlu olacak yerleri tahriş oluyor .
hep kaybet hep kaybet nasıl mutlu olsunlar ki .
polise taş atar kıvama geldiler bakın gezi parkı olaylarına kuduruyorlar kuduruyorlar hahaha kaybetme psikolojisini sindiremediler tabi akp ye kadar kazanıyolardı tabi akp den sonra ne oldu ?
ülke kazanmaya başladı ülkede bunların umurunda olsa zaten kime oy vermeleri gerektiğide belli bişey ama ben yinede söliyim milletim dedikleri kime oy veriyorsa ona aksi taktirde bir milletleri yoktur .
yazık yaw milletim dedikleri milletleri bile yok bu seçim madurlarının .
sen milletini zenginlik uğruna hiçe sayarsan o millete aptal koyun salak deli pis dersen bak o aziz milletin intikamı ne kadar şiddetli oluyor hep birlikte izliyoruz zaten 2000 lerin başından beri .
böyle yağlarımız eriyor yağlarımız o derece .
allah recep tayyip erdoğandan razı olsun düşmanlarına çekemeyenlerine kıskananlarına fırsat vermesin yüzlerini bir tebessüme dahi muhtaç etsin inşaallah amin .
tayyip erdoğanın bu milletden aldığı dua kadar hiç bir başbakan almamıştır allah ondan razı olsun ayayğını taşlara dokandırmasın .
ona mercedeslerin fabrikaları feda olsun .
çalıyor çırpıyor diyorlar çalsın çırpsın helali hoş olsun itin köpeğin seçtiği çalacağına benim seçtiğim çalsın varmı anasını satim .
kemal çalacağına tayyip çalsın . çalıyormuş yalancı şerefsizler yaa ne oy toplayabiliyorlar ne bi sike yarıyorlar anca yalan dolan iftira yok akp şöyle kötü yok akp böyle kötü yok vatan elden gidiyor yok açlık susuzluk baş gösterdi aha bak öldük ölüyoz bak ben öldüm. sizin kanınıaza idrar karışmış her zaman sölerim ve her zamanda beni haklı çıkarırsınız siz haysiyetsiz varlıklar sizi .
camiler kapatılırken sustunuz ezana dil uzatılırken sustunuz baş örtülü kızlar okullardan yaka paça atılırken sustunuz bak şimdide biz susuyoruz nasıl mış tadı lezzetli mi yoksa çok mu acı ?
reziller sürüsü sizi .
akp den memnun olmayanların hepsi seçimleri kaybedenlerdir her zaman kabediyorlar onlar dolayıslada mutlu olacak yerleri tahriş oluyor .
hep kaybet hep kaybet nasıl mutlu olsunlar ki .
polise taş atar kıvama geldiler bakın gezi parkı olaylarına kuduruyorlar kuduruyorlar hahaha kaybetme psikolojisini sindiremediler tabi akp ye kadar kazanıyolardı tabi akp den sonra ne oldu ?
ülke kazanmaya başladı ülkede bunların umurunda olsa zaten kime oy vermeleri gerektiğide belli bişey ama ben yinede söliyim milletim dedikleri kime oy veriyorsa ona aksi taktirde bir milletleri yoktur .
yazık yaw milletim dedikleri milletleri bile yok bu seçim madurlarının .
sen milletini zenginlik uğruna hiçe sayarsan o millete aptal koyun salak deli pis dersen bak o aziz milletin intikamı ne kadar şiddetli oluyor hep birlikte izliyoruz zaten 2000 lerin başından beri .
böyle yağlarımız eriyor yağlarımız o derece .
allah recep tayyip erdoğandan razı olsun düşmanlarına çekemeyenlerine kıskananlarına fırsat vermesin yüzlerini bir tebessüme dahi muhtaç etsin inşaallah amin .
tayyip erdoğanın bu milletden aldığı dua kadar hiç bir başbakan almamıştır allah ondan razı olsun ayayğını taşlara dokandırmasın .
ona mercedeslerin fabrikaları feda olsun .
çalıyor çırpıyor diyorlar çalsın çırpsın helali hoş olsun itin köpeğin seçtiği çalacağına benim seçtiğim çalsın varmı anasını satim .
kemal çalacağına tayyip çalsın . çalıyormuş yalancı şerefsizler yaa ne oy toplayabiliyorlar ne bi sike yarıyorlar anca yalan dolan iftira yok akp şöyle kötü yok akp böyle kötü yok vatan elden gidiyor yok açlık susuzluk baş gösterdi aha bak öldük ölüyoz bak ben öldüm. sizin kanınıaza idrar karışmış her zaman sölerim ve her zamanda beni haklı çıkarırsınız siz haysiyetsiz varlıklar sizi .
camiler kapatılırken sustunuz ezana dil uzatılırken sustunuz baş örtülü kızlar okullardan yaka paça atılırken sustunuz bak şimdide biz susuyoruz nasıl mış tadı lezzetli mi yoksa çok mu acı ?
reziller sürüsü sizi .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar