bugün
- kiraz cicegi kolonyasi34
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- sözlükteki tatlı su solcuları2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- yazarların en sevdiği sözler9
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- yapay zeka ile yazılımcı olmak2
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi11
- bir anne sözü bırak2
- yazarların en sevdiği meyve7
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- kuran da namazın olmaması21
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- mantra grubu6
- kadın yazarların kavga etmesi11
- velvet38
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 10 temmuz 20265
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- 1000 liralık boxer giymek5
- kürdistan5
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- fas11
- fransa8
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- 2026 dünya kupası24
- ayakseverlik5
- saraca finch house25
- kadın erkek ilişkisinin güncel sorunu2
- futbol21
- düşün ki o bunu okuyor6
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- corona sonrası dünya düzeni4
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- uzun ilişki sürdürmenin sırları4
- söylemek istenilenler4
- tabağında yemek bırakan erkek5
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- johnny sinsin araba vurdurması4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- ctrlx10
bir zamanlar saatlerce oynamaya doyamadığım efsanevi oyun. bak şimdi yine canım çekti, indireyim bari. oyunu ilk kez oynadığımda kurduğum takım bile hâlâ aklımdadır:
swampert: daha ufacık tefecik bir mudkip'ken bitki türü saldırılar dışında her şeye gülüp geçen bir canavar haline gelmişti. kendisinden 20 level üstün kaya, yer veya ateş pokemonlarını bile tek hamlede yere sererdi namıssız.
swellow: ''aaaa bir kuş'' deyip yakaladığım taillow kısa sürede buna dönüşmüştü. her kuş gibi elektriğe karşı zayıftı ama sırf fly hm'ini öğrenebilmesi bile yeterliydi takımda tutmak için.
breloom: daha shroomish'ken çok cins bir pokemondu bu. dokunduğun an zehirlerdi, paralize ederdi ya da uyuturdu. breloom olunca dövüş türü saldırılar da öğrenmeye başladı. kuşlara karşı dayanıksızdı yalnız, hemen yatıyordu.
wigglytuff: ''dur la bir ciglibap yakalayayım'' deyip uzun uğraşlar sonucunda (çok zor çıkıyordu çimenlerin arasında) bir jigglypuff yakalamıştım. meğer çizgi filmdeki kadar çıtkırıldım değilmiş, doubleslap kombosunu tutturmayı başarırsa acımıyordu, yere seriyordu. sonra baktım hyper voice, double-edge falan öğrenip iyice coştu, moon stone ile wigglytuff'a dönüştürdum, hyper beam de öğrettim. hp de yüksek olduğu için tank vaziyeti görürdü. ilk bunu öne sürerdim, yatana kadar en az 2 pokemonu haklardı.
manectric: pikachu denen sarı pipiden daha karizmatik ve daha güçlüydü. genelde mağaraları aydınlatması için kullanırdım.
pinsir: bu böcük de eğer art arda swords dance yapabilirse durdurulamaz oluyordu, karşısına efsanevi pokemon bile çıksa yere seriyordu. genelde ilk başlarda zayıf pokemonlar süren rakiplere karşı kullanırdım ve wigglytuff gibi o da 2-3 pokemonu garanti haklardı.
swampert: daha ufacık tefecik bir mudkip'ken bitki türü saldırılar dışında her şeye gülüp geçen bir canavar haline gelmişti. kendisinden 20 level üstün kaya, yer veya ateş pokemonlarını bile tek hamlede yere sererdi namıssız.
swellow: ''aaaa bir kuş'' deyip yakaladığım taillow kısa sürede buna dönüşmüştü. her kuş gibi elektriğe karşı zayıftı ama sırf fly hm'ini öğrenebilmesi bile yeterliydi takımda tutmak için.
breloom: daha shroomish'ken çok cins bir pokemondu bu. dokunduğun an zehirlerdi, paralize ederdi ya da uyuturdu. breloom olunca dövüş türü saldırılar da öğrenmeye başladı. kuşlara karşı dayanıksızdı yalnız, hemen yatıyordu.
wigglytuff: ''dur la bir ciglibap yakalayayım'' deyip uzun uğraşlar sonucunda (çok zor çıkıyordu çimenlerin arasında) bir jigglypuff yakalamıştım. meğer çizgi filmdeki kadar çıtkırıldım değilmiş, doubleslap kombosunu tutturmayı başarırsa acımıyordu, yere seriyordu. sonra baktım hyper voice, double-edge falan öğrenip iyice coştu, moon stone ile wigglytuff'a dönüştürdum, hyper beam de öğrettim. hp de yüksek olduğu için tank vaziyeti görürdü. ilk bunu öne sürerdim, yatana kadar en az 2 pokemonu haklardı.
manectric: pikachu denen sarı pipiden daha karizmatik ve daha güçlüydü. genelde mağaraları aydınlatması için kullanırdım.
pinsir: bu böcük de eğer art arda swords dance yapabilirse durdurulamaz oluyordu, karşısına efsanevi pokemon bile çıksa yere seriyordu. genelde ilk başlarda zayıf pokemonlar süren rakiplere karşı kullanırdım ve wigglytuff gibi o da 2-3 pokemonu garanti haklardı.
Gündemdeki Haberler