bugün

yalnızlık

Aslında bugün denize tek başıma gidince biraz kendinisi bana hissettiren olay .

Çok garip dimi ? Bir an arkadaşlarınız yoktur ve yalnız biri gibi tek dolarşırsınız . Hatta denize gidersiniz , ne kadar saçma aslında dimi ? Ama bazende iyi gelende bir şeydir . Bakarsın herkes ya akrabası , arkadaşları veya sevgilileriyle gelir . Sizde kenara bir köşeye onları rahatsız etmemek için gidersiniz . Havlunuzu serersiniz ve sağa sola saçma sapan bakarsınız . Deniz de biraz yüzdükten sonra havlunun yanına gidip güneşlenmeye başlarsınız . Ama sıkılırsınız , çünkü arkadaşlarınız yoktur o an , sohpet yoktur , telefonunuza bir mesaj bile gelemez . Oturursunuz ve bir sigara yakarsınız . Aynı sigarayı arkadaş bellemek gibi . Sönene kadar size yoldaş olur . Bir nevi içiniz deki yalnızlığı alır ve bakmışsınız ki sigara bitmiş ... Ve ardından bir tane daha yakıp , yalnızlığa resmen meydan okursunuz . Ve birden aklınıza sevdiceğiniz gelir , nerde hata yaptım acaba , niye benim olmuyorsun gibi saçma sapan yorumlar gelir kendinizi parçalarsınız . Ama ne olur ? Sonunda bir gülücük koyarak düşüncelere son verirsiniz . Ve sonra sıkıntıdan artık arkadaşlarınızın yanına doğru yol alırsınız yavaş yavaş ...
© copyright 2005 - 2026