bugün
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi16
- özgür özel'in tutuklanması9
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- nihoşun ölümü8
- akp vs pkk6
- benim çocuğum yapmaz annesi3
- kıbrısı ingilize veren padişah3
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması2
- kolonoskopi3
- vitamin hapı kullanmak2
- sözlük yazarı dövmek6
- 90 lar2
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız2
- yeni parti7
- arka kapının gıcırdaması5
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim6
- truvalı helen3
- yazarların sgk borcu4
- bir kadının hoşlandığını belli etmesinin yolları6
- dm açsana diyen erkek5
- en güvenilir siyasi lider2
- sözlükteki ılımlı bayanlar3
- lütfen mümkünse zahmet olmazsa rica etsem4
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması6
- osmanlıca3
- magnezyum ve colagen kullanmak5
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
- meal kuran değildir26
- bilmediğin numaraya alo dedin yandın4
- ama kent uzlaşısı6
- terörsüz türkiye de yasal süreç4
- kadın ve paradan başka bir şey düşünmeyen erkek8
- bayan yazarların nick altı2
- çerçeve yasa teklifinin meclis'e sunulması6
- kaplumbağaya yem verdim3
- aile hekimi5
- namazlı mealler kuran değildir2
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
- enver paşa2
- spacex roket parçasının ay'a çarpması2
- ali vefa11
- lore peyniri3
- ikinci el otomobil piyasası2
- theodor herzl e devlet madalyası vermek4
- 5 ağustos 2026 üç kadın cinayeti üç bavul2
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- midilli adası6
- insanlar sizi nasıl tanımlar7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası4
- duş almak vs duş yapmak6
bir türkiye saçmalığı.
"takım tutar gibi" denir ya hani, aynen ondan. takım tutar gibi parti tutuyor insanımız. bir partiyi savunuyorsa o partinin hiç bir hatası olamaz ona göre, her yaptığı doğrudur, yanlış bile yapsa bir yolunu bulup haklı çıkarır, çıkaramazsa karşı tarafa saldırarak üste çıkmaya çalışır. mantık yürütür, eğer mantığı partisiyle çelişiyorsa mantığını törpüler ve partinin kalıbına sokmaya çalışır. hatalarını yalanlarını kanıtlasan bile partisinin kötü bir yanına inandıramazsın onu. karşıma ne kadar bu tip insan çıktıysa hepsine bunu gördüm ben.
bir türlü anlatamadım olayın asıl mantığını. seninle bire-bir örtüşen bir görüşü olan parti olamaz, partiyi bırak insan olamaz. yani normal koşullarda olmaması gerekir. dolayısıyla partinin gerekirse yanlışını çatır çatır eleştireceksin, doğru bulduğunu da olabildiğince destekleyeceksin. bu iş böyle gider, yanlışları görmemekle, doğruları abartmakla, kendini partinin kalıbına sokmakla olmaz.
"takım tutar gibi" denir ya hani, aynen ondan. takım tutar gibi parti tutuyor insanımız. bir partiyi savunuyorsa o partinin hiç bir hatası olamaz ona göre, her yaptığı doğrudur, yanlış bile yapsa bir yolunu bulup haklı çıkarır, çıkaramazsa karşı tarafa saldırarak üste çıkmaya çalışır. mantık yürütür, eğer mantığı partisiyle çelişiyorsa mantığını törpüler ve partinin kalıbına sokmaya çalışır. hatalarını yalanlarını kanıtlasan bile partisinin kötü bir yanına inandıramazsın onu. karşıma ne kadar bu tip insan çıktıysa hepsine bunu gördüm ben.
bir türlü anlatamadım olayın asıl mantığını. seninle bire-bir örtüşen bir görüşü olan parti olamaz, partiyi bırak insan olamaz. yani normal koşullarda olmaması gerekir. dolayısıyla partinin gerekirse yanlışını çatır çatır eleştireceksin, doğru bulduğunu da olabildiğince destekleyeceksin. bu iş böyle gider, yanlışları görmemekle, doğruları abartmakla, kendini partinin kalıbına sokmakla olmaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar