bugün

evlenirken bakire bayan aramak

evlenirken bakire bayan aramak; başka bir meninin vajina ile buluşmamış olmasını, dillenmemiş, ellenmemiş, yalanmamış, kullanılmamış olmasını talep etmektir. tabii bu bakire gerçekten ehli namus olacak, öyle bakire kalıp herkesin kıvamına baktığı karpuz-kavun gibi olmayacak.

açık anlatınca net olarak anlaşılıyordur ohşş. bakire kişi aynı zamanda bakir erkeği hak eden kişidir. siz bakmayın öyle cinsel azıtmışların dediklerine; yok efendim cinsel özgürlükmüş de, ilk gece ne yapacakmış da, bilinçsizlikmiş de, vaginusmusmuş da, gericilikmiş de, da, de, do, tae kwon do! bunlar götlek erkeklerin kadınları kullanabilmek için uydurduğu safsatalar.

"e alan razı veren razı, kadın da istediğini alıyor." elbette bu da bir bakış açısı ama, aynı zamanda bu tipler "namus şurada değildir, buradadır. bekaret önemsizdir, bunlar gericiliktir vb." diyerek vicdani rahatlama seansları düzenliyor.
sen namusun orada burada olmadığını düşünüyorsan keyfine bak, orada burada olduğunu düşünene ne diye çıkışıyorsun ki? haaa anlıyorum seni. o bu duruşu ile, yukarıdaki sivri söylemleri ile aklını tokatlıyor, kıçını tekmeliyor, sadece bu düşüncesi ile seni gıcık ediyor. derdin bu.

evet arkadaşım öyle, yalanmış yutulmuş bir kadınla ortalama hiçbir erkek evlenmek istemez. şöyle kelimeler var argoda ve türkçe'de: fahişe, kaltak, orospu, motor, yollu, şıllık, kevaşe...bunlar heralde sırf bu işi para için yapanlara dair söylenmiş şeyler değil. ha sen şimdi o onların terbiyesizliği dersin, onlara da lümpen dersin, onları da beğenmezsin. oysa bu tanımlar; haftada, ayda 1, 3-6-9 ayda 3, 1-3 yıl arası 5-6 yattığı sevgilisi-!- olan/olmuş/olacak her kadın için geçerlidir.

e öyle! tikerim lan ben böyle aşkın ızdırabını! adam/kadın dizginlenemeyen cinsel arzularına aşk kılıfı bulmuş. girmez lan o minare o kılıfa denyo! haftada bir sevgili değiştiren kadın/adam, ayda 2 yapan, artırdıkca artıran bana namustan bahsetmesin ve aynı şeyi yapan erkek de namustan bahsetmesin. o da en az diğeri kadar namuslu. bu durumda etken edilgen, giren çıkan, girinti çıkıntı mevzusunun bir önemi yok. yani alan da veren de ors burs şurs!