bugün

ethem sarısülük

sözlükteki video'larda nasıl vurulduğu tam anlaşılamıyor ve 'polisin havaya ateş açması üzerine yere yığıldı..' falan gibi saçma sapan şeyler söyleniyor.
bir de şu video'ya bakmakta fayda var; http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/126179/ethem-sarisuluk-kizilay-meydaninda-vurulma-ani

polis, geri çekilme emri aldığı halde (geri çekilme emrini diğer videolardan daha rahat anlayabilirsiniz.) ve de çok rahat kaçıp kurtulabileceği bir pozisyonda bile, nasıl gözü dönmüşse, ordan uzaklaşmak yerine, yerdeki adama doğru gidip tekme atıyor ve akabinde silahını çekip rast gele saydırıyor...

---

şu durumda bile bu zıvanadan çıkmış, ipin ucunu iyice kaçırmış, şuursuzca milletin üzerine sürülmüş polisi savunanlar var.
lan sizin allahınız kitabınız yok mu be arkadaş? polis bizim de polisimiz be dalyaraklar. konu milliyetçilikse, ben hepinizden daha türküm, türk oğlu türküm lan ızdırabını siktiğimin çakalları. nasıl olur da şöyle bir durumda bile polisi savunursunuz? hiç mi insanlığınız yok, hiç mi vicdanınız yok?

bugün polis dediğiniz, polisimmm dediğiniz adamlar; saçma sapan, hızlandırılmış, boş bir eğitimden sonra ellerine cop verilmiş, gaz verilmiş, altına toma çekilmiş ve 'iktidar karşıtı olan herkesin ve her şeyin üzerine' ölümüne salınmış piyonlardan ibaret. al elinden rozetini, copunu.. al sana memati..

bir rozet mi onu 'türk polisi' yapıyor?

size göre; akp'li olmayan herkes terörist, herkes türk düşmanı, din düşmanı... allah tez zamanda belanızı versin. o riyakar ciğerleriniz sönsün, para/makam/mevkii diye atan kalbiniz patlasın, çıkarından gayrısını görmeyen o gözleriniz önünüze aksın inşallah. evveliyatını siktiğimin avantacıları..