sol kesimin bağnazları

hemen önyargıyla yaklaşmayın. Sol kesime hakaret, küfür vs bir şey etmiyorum, demiyorum. Burada yakındığım kesim bağnaz kesim. Sol kesimin ve sağ kesimin başını bu kadar ağrıtan şey bağnazlıktır. Önce bağnazın sözlük anlamına bakalım.

bağnaz: bir düşünceye, bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başka bir düşünce ve inanışı kabul etmeyen, mutaassıp, fanatik.

Sol kesimin bağnazları , akplileri direk koyun hatta o....u ç....u olarak nitelendiriyor. Öyle ki akplilerin düşünme yetisi olduğunu unutuyor. Bu insanları aşağılıyor. Bir yandan ifade özgürlüğü diye diretirken bu insanların görüşüne saygı dahi gösteremiyor. Bağnaz Sağ kesim de sol kesimi dinsiz diye yaftalıyor. Orta hal bulunamaz oluyor bu şekilde. insanlar biraz açık fikirli olabilse o kadar şey çözüme kavuşacak ki. Bu insanlara lazım olan birazcık dinleme,birazcık anlama, birazcık empati o kadar.

Sağ kesimin bağnazları daha aşırı bağnaz olduğu için sol kesimden daha fazla empatı, dinleme, anlama yetilerini kullanmaları bekleniyor kanımca.