bugün
- guyana4
- bosna hersek3
- bir insana inanmak2
- düşün ki o bunu okuyor17
- arnavutluk2
- dünya5
- özbekistan3
- nato zirvesi3
- fransa2
- velvet13
- portekiz3
- kolu kıllı kız3
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- türk moğol kardeştir3
- hızlı para kazanmanın yolları4
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- ahududu2
- fakirin sevmesi hak mıdır6
- sözlük kızlarının vücutları15
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- gülüm diyen kız10
- coğrafya2
- 2026 dünya kupası20
- falıma bakmak isteyen var mı24
- futbol13
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- yılmaz güney12
- kuzenin içine boşalmak14
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- aşk her şeyi affeder mi4
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- iveco daily3
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı4
- gün gelecek dün olacak5
- kılıçdaroğlu cemaati4
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi7
- haram ile cömertlik yapmak3
- otokar sultan2
- yılmaz güney hayranı solcu feminist3
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması2
- kadınlar başımızın tacıdır2
- insanın bilebilen bir varlık olması4
- yazarların saç şekillendirme taktikleri3
- 25 haziran 2026 fas haiti maçı2
- haiti4
- fas4
- kemal kılıçdaroğlu18
şu anki olaylar birçok insanı olduğu gibi beni de bilinçlendirdi. ilk olarak kürt kardeşlerimden özür dileyerek başlıyorum. bundan yıllar önce doğu bölgelerinde birçok gösteri oldu; demokrasi, eşitlik istiyoruz dediniz. sizlere iş verilmedi, ev verilmedi, toplumda hor görüldünüz. sadece doğuştan gelen bir kimlik yüzünden. kiminiz kimliğinizden nefret ettiniz, kiminiz ailenizden. biz evlerimizde sizin eylemlerinizi hiç duymadık. medya göstermiyordu. artık mecburen göstermek zorunda kaldığında "terör eylemi" adı altında gösteriyordu. bize tüm kürtleri orada kürdistan isteyen, ülke bütünlüğüne karşı insanlar olarak gösteriyorlardı. aynı medyanın bugünün direnişçilerini "polise saldırdılar", "camide alem yaptılar" şeklinde haber yaptığı gibi. aynı bugün iktidar yanlısı insanların bize terörist dediği gibi. bana yazıklar olsun ki o zamanlar ben de sizlere terörist olarak baktım. ağzım kopsaydı, gözüm çıksaydı da görmeseydim konuşmasaydım. sizin de aranızda aşırılar oldu, provakatörler oldu. bunların birçoğu "pkk" adı altında birleşti ve eylemleri sertleşti. aynı bugünün direnişçilerinin aralarında olduğu gibi bu provakatörler (ajan mıdır değil midir bilinmez) sağı solu yağmalayıp yıkmaya başladı. bu fırsattan yararlanan yavşak medyada hemen "tüm direnişçiler terörist" demeye başladı. çok üzgünüm kürt kardeşlerim. beni belki de affetmeyeceksiniz biliyorum. bugüne kadar neredeydin diyeceksiniz. ancak ben hiç bir zaman bir kürde kötü bir gözle önyargıyla bakmadığımı belirtmek isterim. orada hakkını arayanları terörist olarak gözümüze gözümüze soktular biz de cahilce inandık. allah hepsinin belasını versin. artık gözüm açıldı. şunu belirtmek isterim ki artık size dokunan el bana dokunmuş sayarım (provakatörleri hariç tutuyorum). şimdi kardeşlikten bahsettim ya çıkıp bana bile terörist diyecek bazı pislikler. işte onların karşısında birlik olma vaktidir.
yine de kürt kardeşlerime bir uyarı da bulunmak isterim. bazı kesimler pkk'yı güven aracı olarak görüyor. artık bu yanılgıya kapılmayın, onları durdurmaya çalışın. aynı bizim burada provakatörleri durdurmaya çalıştığımız gibi. terörle özgürlük gelecekse hiç gelmesin. herkese saygılar sunarım.
yine de kürt kardeşlerime bir uyarı da bulunmak isterim. bazı kesimler pkk'yı güven aracı olarak görüyor. artık bu yanılgıya kapılmayın, onları durdurmaya çalışın. aynı bizim burada provakatörleri durdurmaya çalıştığımız gibi. terörle özgürlük gelecekse hiç gelmesin. herkese saygılar sunarım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar