bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle11
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- sebahattin şirin9
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- kalp krizi7
- malum takımın azalarak bitecek olması3
- romelu lukaku6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek5
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- kendi doğum gününü unutmak3
- çerçeve yasa20
- ekşide yazar olmak vs uludağda birader olmak3
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- apo piçtir piç kalacak11
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- türk milletine kurulan pusu7
- terörist mecliste konuşma mı yapar4
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- profilini gizli tutma nedeni9
- eski türkiye3
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- mel melin palavra sıkması9
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- arapça isimlerin iticiliği2
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi4
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- büyük oyunu görmek4
- ihtiyar yazar6
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- en güzel reçel6
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- herkesle iyi geçinmek6
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- güzel kızlara kötü davranmak3
- ismet gürbüz2
- güzel kızlara bakmanın mutluluk vermesi2
- nihoş4
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- galatasaray ın yeni transferi2
- nihavent gerizekalısı3
- bugün çok felsefik ve derin şeyler söylemem2
- özgür özel10
şu anki olaylar birçok insanı olduğu gibi beni de bilinçlendirdi. ilk olarak kürt kardeşlerimden özür dileyerek başlıyorum. bundan yıllar önce doğu bölgelerinde birçok gösteri oldu; demokrasi, eşitlik istiyoruz dediniz. sizlere iş verilmedi, ev verilmedi, toplumda hor görüldünüz. sadece doğuştan gelen bir kimlik yüzünden. kiminiz kimliğinizden nefret ettiniz, kiminiz ailenizden. biz evlerimizde sizin eylemlerinizi hiç duymadık. medya göstermiyordu. artık mecburen göstermek zorunda kaldığında "terör eylemi" adı altında gösteriyordu. bize tüm kürtleri orada kürdistan isteyen, ülke bütünlüğüne karşı insanlar olarak gösteriyorlardı. aynı medyanın bugünün direnişçilerini "polise saldırdılar", "camide alem yaptılar" şeklinde haber yaptığı gibi. aynı bugün iktidar yanlısı insanların bize terörist dediği gibi. bana yazıklar olsun ki o zamanlar ben de sizlere terörist olarak baktım. ağzım kopsaydı, gözüm çıksaydı da görmeseydim konuşmasaydım. sizin de aranızda aşırılar oldu, provakatörler oldu. bunların birçoğu "pkk" adı altında birleşti ve eylemleri sertleşti. aynı bugünün direnişçilerinin aralarında olduğu gibi bu provakatörler (ajan mıdır değil midir bilinmez) sağı solu yağmalayıp yıkmaya başladı. bu fırsattan yararlanan yavşak medyada hemen "tüm direnişçiler terörist" demeye başladı. çok üzgünüm kürt kardeşlerim. beni belki de affetmeyeceksiniz biliyorum. bugüne kadar neredeydin diyeceksiniz. ancak ben hiç bir zaman bir kürde kötü bir gözle önyargıyla bakmadığımı belirtmek isterim. orada hakkını arayanları terörist olarak gözümüze gözümüze soktular biz de cahilce inandık. allah hepsinin belasını versin. artık gözüm açıldı. şunu belirtmek isterim ki artık size dokunan el bana dokunmuş sayarım (provakatörleri hariç tutuyorum). şimdi kardeşlikten bahsettim ya çıkıp bana bile terörist diyecek bazı pislikler. işte onların karşısında birlik olma vaktidir.
yine de kürt kardeşlerime bir uyarı da bulunmak isterim. bazı kesimler pkk'yı güven aracı olarak görüyor. artık bu yanılgıya kapılmayın, onları durdurmaya çalışın. aynı bizim burada provakatörleri durdurmaya çalıştığımız gibi. terörle özgürlük gelecekse hiç gelmesin. herkese saygılar sunarım.
yine de kürt kardeşlerime bir uyarı da bulunmak isterim. bazı kesimler pkk'yı güven aracı olarak görüyor. artık bu yanılgıya kapılmayın, onları durdurmaya çalışın. aynı bizim burada provakatörleri durdurmaya çalıştığımız gibi. terörle özgürlük gelecekse hiç gelmesin. herkese saygılar sunarım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar