bugün
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması8
- sıfır atık vakfı11
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi14
- cop318
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi8
- samed ağırbaş7
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi7
- karı koca sözlükte takılan yazarlar3
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- bilerek ponziye dahil olmak5
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- fusya semsiyeli yabanci24
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- alternatif türkçe rock müziğin iyice kaybolması3
- saddam hüseyin ve ibrahim tatlıses benzerliği3
- aslan dövmenin aslında zor olmaması3
- saddam hüseyin12
- illüminati filmleri2
- lan sen kime ters ters bakıyorsun3
- amedspor'un süper ligin lideri olması7
- yazarların pazar günü planları5
- anın fotoğrafı17
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı6
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- tacettin libosoglu2
- evlenmeyecek olmak4
- hayatın çok sıkıcı olması5
- milisaniyeler içerisinde tüm dünyayı gezmek2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı8
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak3
- türk düşmanı piçler6
- doğu ege adaları2
- evrene enerji gönderen müslüman6
- evlilik3
- ilk buluşmada evden kek getiren kız2
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- barça bu galatasaray'a kaç atar5
- okullarda ücretsiz yemek verilmeli mi2
- okan buruk10
- kürdü sevin23
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- köy2
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması2
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- claudian clouds33
- çöp konteynerine girip ağlamak2
- 0 0 713
bu karşılaştırmaya yüz farklı yerden bakarak bir şeyler karalayabiliriz elbette. mesela bekaretini katbeymemiş genç bir kız için; bakireliğin değeri paha biçilemezdir. bekaretini kaybetmiş genç bir kız(!) bu versusdaki iki insanı da içten içe küçümser. özellikle bakir erkeğe mağlup bir ezik olarak bakar. bu sınıfa giren kız düşünce olarak diğer sınıflardan daha hastalıklı olarak düşünmeye meyillidir. bu mecburiyettir, kızamam ben. toplumun baskısını kaldırmak zordur. güç ister. kendisi nefsi uğruna kaybettiği bakireliğin önemsiz olduğunu vurgulayarak tüm hemcinslerinin de aynı şekilde kaybetmesini ister. bakir erkeği abazan diye yaftalar.
bakir erkek yahut bakirliğini kaybeden(!) erkek genel olarak bakire bir kızı tercih eder. aslında etmez ama her zaman ister. çünkü bir kız ile bir erkek sevgili olduğunda sevişmek zorunda değildir. bunu çok iyi bilir. hani erkek; aşık olduğu kızı düşünüp mastürbasyon çekemez ya. bu da onun gibi işte. sevişmek zorunda değiller. her şeyin yeri ve zamanı vardır bu hayatta. klişedir ama gerçektir. amı götü dağıtmanın manası yok. ha bir ilişki vardır. iki taraf da kendine aşırı güveniyordur. evlenecekleri aşikardır. sabah akşam sevişirler. o değil beni, hiç kimseyi ilginlendirmez. bu iki yetişkin bireyin olgun bir kararıdır. ha diyeceksiniz ki; "selam, ben bekaretini vermiş bir kadınım. bu da benim kararım sana ne?" evet güzelim bana ne. evet bana ne amk. ben de kendi tercihlerimi ve tespitlerimi yazarım buraya.
güçlü olanın hayatta kalması gibi bir şey bu. nefsi güçlü kadına ben daha fazla güvenirim hayatta. ve ömrümü onunla geçirmek isterim. başka bir erkeği bekaretini verecek kadar sevmiş. aah hayır bu duygu buhranıyla yaşamak istemem ben. evet yaşarım ama ilk tercihim bu olmaz. peki bakir erkek niçin sevilmez? yani şimdi bakirim desem; sivilceli bir ergen profili niçin oluşur bir anda? bunu sorgulamak gerekiyor işte ülkemizde. niçin bakirlik kötü de, bakirelik iyi?
ahh hasta olmasam okunacağını da bilsem uzatırdım ama kısa kesmek zorundayım. ben kısaca bununlu ilgili bir şey söyleyeyim size. benim babam kötü bir insan. abim hayatımda gördüğüm en büyük ibne, ablam orospunın önde gideni, annem bir fahişe. ama ben onların kılına zarar verenin amına koyarım tamam mı? bu kadar basit. niye çünkü onlar benim ailem. ama bu rezil insanları nasıl severim ben? işte durum bunla alakalı. bu bakir erkek çok temiz diye kadınların hatta erkeklerin sevdiği bir erkek olmak zorunda değildir. küçümsenir bile. (bu arada bakir erkek illa ki temizdir diye bir şey demiyorum, orayı kaçırmayın.) çünkü dünyada güçlüler daha çok sevilir ve sonunda kötülerle birlikte zaferlerini kutlarlar.
ilginç bir karşılaştırma.
bakir erkek yahut bakirliğini kaybeden(!) erkek genel olarak bakire bir kızı tercih eder. aslında etmez ama her zaman ister. çünkü bir kız ile bir erkek sevgili olduğunda sevişmek zorunda değildir. bunu çok iyi bilir. hani erkek; aşık olduğu kızı düşünüp mastürbasyon çekemez ya. bu da onun gibi işte. sevişmek zorunda değiller. her şeyin yeri ve zamanı vardır bu hayatta. klişedir ama gerçektir. amı götü dağıtmanın manası yok. ha bir ilişki vardır. iki taraf da kendine aşırı güveniyordur. evlenecekleri aşikardır. sabah akşam sevişirler. o değil beni, hiç kimseyi ilginlendirmez. bu iki yetişkin bireyin olgun bir kararıdır. ha diyeceksiniz ki; "selam, ben bekaretini vermiş bir kadınım. bu da benim kararım sana ne?" evet güzelim bana ne. evet bana ne amk. ben de kendi tercihlerimi ve tespitlerimi yazarım buraya.
güçlü olanın hayatta kalması gibi bir şey bu. nefsi güçlü kadına ben daha fazla güvenirim hayatta. ve ömrümü onunla geçirmek isterim. başka bir erkeği bekaretini verecek kadar sevmiş. aah hayır bu duygu buhranıyla yaşamak istemem ben. evet yaşarım ama ilk tercihim bu olmaz. peki bakir erkek niçin sevilmez? yani şimdi bakirim desem; sivilceli bir ergen profili niçin oluşur bir anda? bunu sorgulamak gerekiyor işte ülkemizde. niçin bakirlik kötü de, bakirelik iyi?
ahh hasta olmasam okunacağını da bilsem uzatırdım ama kısa kesmek zorundayım. ben kısaca bununlu ilgili bir şey söyleyeyim size. benim babam kötü bir insan. abim hayatımda gördüğüm en büyük ibne, ablam orospunın önde gideni, annem bir fahişe. ama ben onların kılına zarar verenin amına koyarım tamam mı? bu kadar basit. niye çünkü onlar benim ailem. ama bu rezil insanları nasıl severim ben? işte durum bunla alakalı. bu bakir erkek çok temiz diye kadınların hatta erkeklerin sevdiği bir erkek olmak zorunda değildir. küçümsenir bile. (bu arada bakir erkek illa ki temizdir diye bir şey demiyorum, orayı kaçırmayın.) çünkü dünyada güçlüler daha çok sevilir ve sonunda kötülerle birlikte zaferlerini kutlarlar.
ilginç bir karşılaştırma.
Gündemdeki Haberler