bugün

silent hill 2

4 temel ve 2 de geyik sonu olan oyundur.
geyik sonlar, bir köpekle diyalog kurma veya oraya ufo inmesi ve uzaylıların sizle konuşmaya çalışması gibi uyduruk şeylerdir. yok illa görücem derseniz buyrun:
ufo bitişi : http://www.youtube.com/watch?v=GEJf9bOWr0Y
köpek bitişi : http://www.youtube.com/watch?v=GUDcSeUvkOw
diğer 4 son ise şöyledir

--spoiler--
ayrılış: genelde ulaşılan en iyi son. james, gerçekten mary'i sevdiğini anlar ve hayal dünyasından sıyrılıp, mary'nin çocuğu gibi gördüğü laura'yı da alarak kasabadan ayrılır. bu sona ulaşmak için yapılması gereken en önemli şey, oyunun sonunda o uzun koridorda mary'nin konuşmalarını dinlemektir. sonunda james mary'i gerçekten sevdiğini anlar, mary'nin de ona kızgın olmadığına ikna olur ve huzur içinde ayrılır.
şurdan izlenebilir: http://www.youtube.com/wa...p;mode=related&search=

maria: 2. olası son. bu sefer maria'ya düşkün olmamız gerekmekte. hastanede hastalandığı zaman arada bir uğrarsak ve sonunda mary'nin konuşmasını dinlemeden doğruca maria'nın yanına koşarsak, maria yaratığa dönüşmeden son konuşmada, maria ile yola devam kararı alırız. maria aslında bir hayal olduğu için bir nevi hayaller dünyasının bir esiri olarak, yaşamayı sürdürürüz. maria sonunda, mary'yi tekrar öldürdün ha? diyerek sağlam da bir ayar verir bize.
şurdan izlenebilir : http://www.youtube.com/wa...p;mode=related&search=

su : zor ulaşılan bir son. mary zaten ölmüştür, maria bizi ilgilendirmeyen bir kimsedir. ne işimiz var bu acayip yerde mantığı ile oynanması gerekiyor oyunun. mezarlıkla rastladığımız bayan intihar etmeye çalışırken kullandığı bıçağa göz atıp aynı şeyi düşünmek de bu sona ulaşmak için bize yardımcı olacak. böylece her şey bittikten sonra james, sevgili karısına ulaşmanın tek yolunu anlayacak ve arabasıyla beraber suya uçacak.
şurdan izlenebilir : http://www.youtube.com/wa...p;mode=related&search=

diriltme: 4 gizli eşyayı toplayarak oyunu erken bitirmeye yarayan bir son. mary'i diriltemeye çalışıyormuşuz. bu sonu görmedim, pek bilgim de yok. olanlar eklerse sevinirim.
ancak şurdan izlenebilir : http://www.youtube.com/watch?v=m6NPaFB3C0U
--spoiler--