bugün

sike sürülecek aklı olmamak

http://blog.milliyet.com....logNo=414864&RefNo=22

Bir hükümet, komşusunun iç işlerine karışıyor. komşu devletin resmi hükümetiyle ölümüne çatışan bir gruba ikmal ve mevzi desteği sağlıyor. ordusunu sınırından içeri sokmak dışında her şeyi yapıyor. sonra? bunun uzantısı olarak taş üstünde taş kalmayan büyük bir katliam sınırda yapılıyor. yine mi hükümetin kabahati yok?

arkadaş, ergenekon diye ağlaya ağlaya yüzlerce insanı içeri attınız. bu adamlar bu olayları tezgahlıyorsa, daha dışarıda kim var? içeridekiler suçluysa, kanıtı nerede? biraz insaf olur, bu kadar akılsız yerine insanlar konulur mu yahu? 10 yıl öncesine bakalım, bugüne bakalım. manşetlerde ne var? pkk lideri açıklama yapıyor, hizbullah üniversitede olay çıkartıyor, polisler türk bayraklı insanlara biber gazı atıyorlar. hoop hop! ne oluyoruz? e bunların hiçbiri yoktu eskiden? bu kadar teröristi kim partlattı önümüze koydu?

ordu işgaldeymiş gibi, pkk iç savaş kazanmış gibi bir halde. ergenekon ne, kim ya? vatanını sahiplenene müdahale, ülkeyi bölene izzeti ikram. artık resim net, ama bunu bile göremeyenler varsa, kusura bakmayın, sike sürülecek aklınız yok!