bugün

11 mayıs 2013 reyhanlı patlaması

her ne kadar omurgasız solcularımızla ali şialığı iddiasında olan sahtekarlarımıza rağmen, görünüyor ki suriye alttan alttan intikamını alıyor. nitekim geçmiş dönemdeki olaylarda da onların parmağı vardı. akp'nin suriye politikası da bunda etken. ancak esad yönetimi ve iran açık adrestir. zaten orada böyle bir olay olması da tesadüf değil yakın zamanda nusayri liderlerinden biri olan şahsın evine de ''seni yakacağız'' mealinde bir tehdit notu bırakılmıştı.
yani güney kesimler barut, sadece bir ateş bekliyor. ha tabi yeri geldi mi insanlara iran yolunu gösterip yeri geldimi de irancı olan soytarılarımıza gelince. zürriyetinizde hainlik var. ne diyelim daha.
böyle alevi mazlum edebiyatı ile sünni çemkirmeceliği yapacağıza, suriye ve iran faktörlerini göz önüne alın şayet bu iki devletin avukatı olmaktan çok kendi topraklarınızı düşünüyorsanız. muhaberat faktörü maraş, sivas çorum olaylarında bile 3. eldi. şimdi ise o üçüncü eli sıkan omurgsızlar bu toprakların gerçek sahibi olarak kendilerini görüyorlar. tabi bu olay bir prototip; bu suriye olayları maskeleri bir kez daha düşürdü. şimdi köpekleri havlatmamak adına tarihi bir vaka ile benzerlik kurmaya gerek yok ama tarih yine tekerrür ediyor ve ne kadar hain olduğunuzu bir kez daha görüyoruz bu olaylarla. yazıklar olsun.

(bkz: muhaberat)