bugün

çözüm süreci fiyaskosu

öncelikle demirtaş:

demirtaş önce bunu der:

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, üç günlük gezi, açılış ve incelemeler geldiği Hakkari’de halka hitap etti, ’çözüm süreci’ne destek vermedikleri gerekçesiyle muhalefeti eleştirdi. Demirtaş, "Ankara’dan savaş naraları atmak kolay. Bahçeli ve Kılıçdaroğlu gelip Hakkari’nin Depin noktasında 1 gece nöbet tutsunlar. Bakalım bir gün sonra yine ’Savaş’ diyecekler mi?" diyerek o bölgelerde yıllardır görev yapan Mehmetçiğin yaşadığı zorluklara göndermede bulundu.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23198566.asp

sonra böyle yönlendirme giydirme yapar:

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçim bölgesi Hakkari gezisinin ikinci gününde Çukurca ilçesi’ne gitti. Hakkari-Çukurca karayolu üzerindeki Şine bölgesinde duran ve dağlar önünde hatıra fotoğrafı çektiren Demirtaş, "Zap Vadisi gün gelecek dünyanın ziyaret edeceği bir kültür turizm merkezine dönüşecek" dedi. Dağdaki PKK’lıların sınırların çekilmesi sırasında görülebilecek olası provakasyonlara da dikkat çeken Demirtaş, askeri operasyon olması halinde sürecin biteceğini söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23205785.asp

al sana sürecin nanesi:

Demirtaş, "Tek bir askeri birlik bile geri çekilmekte olan PKK'lılara operasyon yapmaya kalkarsa, biz yüzbinlerce kişi olarak operasyon bölgesine yürüyeceğiz. Operasyonu biz durduracağız" dedi.

http://www.internethaber....nilmaz-tehdit-530532h.htm

(bkz: apo ya bebek katili denmesin diyen akil insan)

(bkz: apo özerk bölge başkanı olsun)

(bkz: the barz)