bugün

çetmen

izmirde bir cok subesi bulunan gariban kan emicisi mobilya magazasi.
Burayi bulasmayi hic tavsiye etmiyorum. Esi dostu olanda engel olsun bir sekilde. Bosa konusmuyoruz yasadik kardesim.
Bizde agzimiz acik magazada verilen vaadlere kanip alalim dedik 36 ay taksitle aldik.
iste her sey orada basladi. Koltuklar gec geldi ardindan koltuklardaki deseni olan taslar yok. Tam 2 sene bildirdik sonuc sifir. Tamam diyip gonderdiler bizi. Gelenlerde bunlar bize ait degil diyip cikti gitti. Ben bu saatten sonra sinirlenip dahada aramadim. Halbuki gidip tuketici mahkemesine acabilirdim davayi belkide ugrasmak istemedim. Bir de 3 aylik taksitlerden avukatlik olduk. Odemedik kardesim ogrenciydik napalim. 3 birikmis senedi odemeye gittigimde ogrendim bunu. Hemen avukati arayip taksitle odemek istediimi bildirdim.
Adamlar bilmem ne parasi diye saydi saydi 1200luk borcu 2200 cikardilar. Bunu nasil yaptilar ben de bilmiyorum
simdi buradaki durust vicdanli avukatli kardeslerime sesleniyorum. Bu yasal midir(hos okumadik imzaladiklarimizi). Hakkimi aramak icin ne yapabilirim, bu kadar faizi ben hic bir yerde gormedim. Ben inaniyorum devletimiz boyle bir zulme izin vermeyecektir.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026