bugün

11 nisan 2013 ss lazio fenerbahçe maçı

Biz ne günler yaşadık ..
2 sene öncesıne 3 temmuzu yaşadık . Yıkılmadık YIKAMADILAR.
Hemde her cephede yaşadık belkide 4 temmuz 2012 de uyandıgında tüm türkiye tek yumrukk halinde düşmandı fenerbahçeye .
Başrolde GS QTM(türk medyası ) Ts uefa fifa her zorluga gögüs gerdik her cephede 30 milyon fenerli omuz omuza dimdik sıkı sıkı perçinleşti .
Hergün küme düşürüldük her gün oyuncularımız hakkında saçma sapan şeyler atıldı ortaya her hafta şikeden bahsetti medya bu durumun dış yüzüydü ya iç yüzü !!
Başkanı içerde yöneticisi her hafta sıkıştırılmıs belkıde 5 yıla damga vurulcak kadrosu darma duman edilmiş en önemlisi ebedi dost ezeli düşmanı gs MASA BASI OYUNLARLA BiZi SAF DIŞI ETMEYE ÇALIŞTI.
''Siz biliyormusunuz rangers mali krize düştügünde tasfiye edildiginde küme düşürülken celtic tek red cevabı veren klüptü.''
bizim düşmanımız ne yaptı ? bizi her hafta masa altında sopa gösterek bizi saf dışı etmeye çalıştı bizim sahamızda kupa kaldırdı evet başardı ama bunu sahtekarlık yaparak hakkımızı çalarak GOL BiLE ATAMADAN 6 KiŞi DEFANS YAPARAK aldı.
sonuç neydi ? fenerbahce o şampıyonlugu alsaydı azız yıldırım ıcerden cıkarılmayacak ve klüp dahada zor duruma dusurulecek ve bu hızla fenerbahçe bitirilmeye çalışılacak ama BiTiREMEDiLER BUNA KiMSENiN GÜCÜ YETMEDi .

Bügüne baktıgımızda su an da avrupada DEPLASMANDA MAGLUP OLMAYAN tek takımdır fenerbahçedir.
Puan bazında bu sezon avrupada EN FAZLA PUAN TOPLAYAN TAKIMDIR FENERBAHÇE Barcelonayı real madridi menchesterı saf dışı bırakmıştır bu takım .
Şimdi gururlu onurlu bir şekilde iYiKi FENERBAHÇELiYiM diyebilyorum . *
Teşekkürler FENERBAHÇEM Teşekkürler 12 numara ...