bugün

günün intihar edeni

Ali Kaymaz

bu genç delikanlı hapishanden yeni çıkmı$ ve henüz 18 ya$ındaydı.

görsel

--spoiler--
iZMiR'in Konak ilçesi'nde, 2 ay önce cezaevinden tahliye edilen Ali Kaymaz, evinin çatı katında kendini ipe asarak intihar etti.

Kadifekale Mahallesi 1012/2 Sokaktaki olay, saat 11.30 sıralarında ortaya çıktı. Yaklaşık 2 ay önce cezaevinden çıkan Ali Kaymaz, ailesinin yanında kalmaya başladı. iş bulamadığı için bunalıma girdiği ileri sürülen 18 yaşındaki Ali Kaymaz, evinin çatı katında kendini ipe astı. Kaymaz'ın cesedini bulan yakınları durumu polise bildirdi. Evde polis ekipleri incelemede bulunurken, herhangi intihar notu bırakmadığı belirtilen Kaymaz'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için izmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
--spoiler--

kaynak: http://www.dha.com.tr/kon...dakika-haberi_433505.html

dip not: esaretin bedeli filmini izlemi$sinizdir. hapishanden çıkan ya$lı amca tekrar cinayet i$lemeyi dü$ünür ve tekrar hapishanenin o sıcak ortamında 3 öğün yemeğini yiyebilmek için. çünkü hiçbir vasfı yoktur ve hayattaki varlığı tamamen zaman doldurma amaçlı olduğunu dü$ünürdü. sonra bu amcamız bildiğiniz üzere daha sonra i$ bulunuyor ve bir markette po$et doldurma gibi bir i$e koyulmu$tu fakat böyle bir i$le ömrünü geçiremeyeceğini biliyordu. en iyi intihardı. ve bir odada intihar ediyordu.