bugün

böyle bitmesin

cuma akşamları evde kumanda kavgasına neden olan dizidir. izlenmeye bir başlayınca da bırakılamayan dizidir. her hafta değişen macerası ile duygusal hikayeler izlettirir seyirciye... nisa ve ailesi sağlamdır.
yalnız bostancıbaşının o herşeyi öğrenme, bulma, yakalam konusundaki inanılmaz becerisi insanı hayretlere ve şüphelere sürüklemektedir-ki aylar önce sanırım eski bir meslaktaşını da lunaparkta öldümüştü, ya da en azından biz öyle sandık- mit misin, cia misin, fbi mısın nesin kardeşim, son bölümde kapkaççıyı paketledin. bir ara bize bunu bir açıklayın, zira bostancıbaşı emekli...

nisanın oğluşları çok şeker... ama büyük olan geçen bölümlerde gönül işlernde saçmaladı resmen, tipik maymun iştahlı ergen, n'olucak. nisanın annesi de çok tatlı, her eve lazım. bayılıyoruz ailecek.

nazlıdiziden mi ayrılıyor, anlamadım, son birkaç bölümdür bir afra tafra, yusufu ve bizi çıldırtmalar. yeni gelen ahu gözlü kız mı geçecek yerine? yani iyice gıcık oldu, gidiyor mu ne? oyuncuyu seviyoruz ama nazlı fıtık ettin bizi yani.

yusuf, sen ne dilsiz, basiretsiz adamsın? bir tek ananı azarlarken mi dilin çözülüyor? bir konuşamadın, bir kendini anlatamadın kıza yahu. sen ahu gözlü kızla evlen, biz onay veriyoruzi e hadi!

arada bir bölümler çok sıkıcı oluyor ama % 80 iyidir. yola devam, biz de kumanda kavgasına.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar