bugün

zengin olmadan tam müslüman olunamaması

yolda yürümek o yola varmak kadar mühimdir ve sevaplıdır dinde. hele bir günde bir lira kenara atılarak yola bir girilsin de yolda şehit düşme şerefine nail olunursa haccın gereği yerine getirilmiş olunur zaten. bunu bilmeyenler yarına senedimiz mi var diye günü birlik yaşadıkları için 50 yaşına kadar kadar yaşayacağını değilde, yarın öleceğini varsayarak tencerede bulduğunu kapağında ekmek banarak yer.

afrikada açlıktan ölenler ise yokluktan değil, kendi varlıklarının normlarını bilmeyip, kapitalizm denilen canavara köleliliği seçtikleri için ölüyorlar hatırlatmak isterim. bu güne kadar afrikaya giden dünya yardımları ile marsta yeni bir hayat kurulurdu be. afrikada ölenleri duygu sömürüsü haline getirip onlar noolucaaaakkk diye çemkirenler kaç kere afrikaya gidip açlıktan ölünüp ölünmediğini görmüşler merak etmekteyim sözlük.

hiç yapılmadığı halde ''ateist damgası yapıştırıyorsun'' hemen suçlamasında bulunuyorsun, bir sorgula diyenler dünya düzenini sorgulasınlar isterdik ama nerde o günleeer.

(bkz: bir şeye hiç niyetim yok demektense bahane üretmek)
(bkz: su götürmeyecek gerçeklere şüphe ile yaklaşıyormuş gibi yapıp polemik ortamı yaratmak)
(bkz: bizim karnımız bunlara tok)