bugün

erol köse

bu sabah uyandım, mehmet ali birand'ın vefat ettiğini sözlükten öğrendim twitter'a girip neler konuşulmuş bakmak istedim. erol abimiz yada doktor mu demeliyim bilmiyorum kendisi öyle diyor gerçi iğne yapmayı biliyor mu şüpheli, mehmet ali birand'ın apoyla çekilmiş bir fotoğrafını yayınlamış. mehmet ali birand herkesin bilidği gibi gazeteciydi ve gazetecilik böyle durumlar gerektirir bunu 13-14 yaşında çocuklarda biliyorayrıca mehmet ali birand hayatı boyunca sadece abdullah öcalana ile röportaj yapmadı ama sanırım erol bey bunun farkında değil burdan seslenelim o zaman. arkasından saygısızca konuştuğun adam gazeteci bu ülke için iyi şeyler yapmaya çalışan bi adam.. idi.

--spoiler--
ŞEHiT ANALARiNiN AHi YERDE KALMAZ !!!! NE MUTLU TURKUM DiYENE !!!
--spoiler--

bak çocuğum, anneyle dalga geçilmez ota boka alet edilmez hele şehit annesi senin ağzına hiç yakışmıyor bilmem farkında mısın.
izzetini nefsini siktiğim dünyasında bok yoluna giden adamın hesabını sen soramassın sen bu ülke için bir çekirdek alıp kenara koydun mu? şehit annesinin içini rahatlatmak için ne yaptın erol çok merak ediyorum. ha eğer dersen ki şehit anneleri hadisenin götünün büyüdüğünü öğrenince acısı diniyor, tamam haklısın ama hiç sanmıyorum. eğer bu ülke için gram faydan varsa gel yatır beni çatır çatır sik sesimi çıkarırsam adam değilim. hadi türkiyeyi geçtim gezegen adına bi şey yaptığına inanmıyorum. cinsini siktiğim...